Yine yeni yeniden... Bugün
enesilhan.net alan adını kayıt ettireli tam
4 yıl olmuş. Böyle anlamlı bir günde bu temaya geçmek benim için güzel bir duygu oldu. Ayrıca bunu yazınca
Emre Aydın'ın şarkısı geldi aklıma{tam 4 yıl olmuş dün}. Her neyse yine başka bir temaya geçmiş bulunmaktayım. Bu diğer yaptıklarıma göre daha samimi oldu benim için.
Eftal Bulut'un hazırlamış olduğu temayı kendi çabalarımla bu hale getirebildim. Temanın orijinalini
şu adresten görebilirsiniz. Buradan Eftal'e teşekkürlerimi sunuyorum. Özellikle
CSS kodları beni mest etti. Herşey yerli yerinde sıralı bir şekilde hazırlamış kendisi. Daha önce böyle düzgün bir kodlama görmemiştim açıkçası. O yüzden düzenlemeleri felan daha kolay oldu benim için. Temanın paneli'nin olması da ayrı bir güzellik olmuş.
Temayı orijinal'inden epey bir uzaklaştırmaya çalıştım. Bu temada birçok güzel tasarıma bakarım ve onlardan esinlenerek oluşturmaya gayret gösterdim. Biraz ordan, biraz şurdan gibi oldu. Umarım bu tema uzun süreli olur benim açımdan. Çünkü artık bende bıkmış bulunmaktayım bu durumdan. İçime sinmeyen tek şey
İnternet Explorer'da düzgün görüntülenemiyor olması oldu. İE 6'yı zaten tarayıcıdan saymıyorum ama diğer İE sürümleri ilede uyumsuz oldu ve kaymalar mevcut. Tek ricam var kod bilen webmaster arkadaşlarımızdan. Sayfamın kaynak koduna bakarak kaymanın sebebini bana söylemeleri olacak. Bunu yapacak kişi olursa şimdiden teşekkürü bir borç bilirim. Aynı zamanda favicon ve logoyuda amatörce yapmaya çalıştım. İnşallah göze çok batmaz. Bir önceki tema da eleştiri almıştı logo renkli olabilir gibisinden. Bende bu eleştiriyi dikkate alarak gayet renkli bir logo yapmaya çalıştım. Dediğim gibi inşallah uzun soluklu kullanacağım bir tema olması dileğiyle..
Kaynak: -->
http://www.enesilhan.net/2012/06/bir-tema-degistirme-oykusu.html