-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
AllyBey adlı üyeden alıntı
tasarımı elden geçirmeniz lazım aceleyle yapılmış gibi duruyor. Önce photoshop ile çizip daha sonra uygulamaya uyarlarsanız daha güzel olur
Uygulama tasarimi yapildi zaten hocam. Ileride yeni tasarimda kullanacagiz tesekkurler
Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı
300 400 bin aboneli youtuber a reklam vermenin bedeli minimum 4 5 bin tl o da minimum. Gerisini varın siz hesap edin. Bütçe yoksa %99 batar o proje
Batti o zaman proje hocam 😃
Butcemiz yetersiz evet tesekkurler
Tesekkurler hocam uygulama icin yatirim yaptigim icin malesef rafa kaldiramayacagim
Mobilde de olan videolar seklinde mi hocam incelemem gerekli tesekkurler
1 kişi bu mesajı beğendi.
https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Bak senin konularını hep takip ediyorum, ama bu tür projelern hepsi maddiyat gerektirir. En kötü bir oyun için bile ayda 1 k reklam ayırmak gerekirken sen sosyal ag diyorsun, instagrqmdan artısı ne senin uygulamanın ? Neden sen olasın, reklamla olur değil mi. O yüzden ücretsiz bir beklentin olmasın.
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
hukomota
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Dostum öncelikle başarılar, arkadaşların dediği gibi reklam maalesef gerekiyor reklamdan sonra ise kısmet...
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Severb. Deneme adiyla yorum yapildi
hukomota adlı üyeden alıntı
Dostum öncelikle başarılar, arkadaşların dediği gibi reklam maalesef gerekiyor reklamdan sonra ise kısmet...
Malesef hocam suan reklam icin butcemiz bulunmuyor ufak bir kullanici kitlesi yakalayabilsek yada yatirim alabilsek hersey farkli olacak.
Euphrates adlı üyeden alıntı
Bak senin konularını hep takip ediyorum, ama bu tür projelern hepsi maddiyat gerektirir. En kötü bir oyun için bile ayda 1 k reklam ayırmak gerekirken sen sosyal ag diyorsun, instagrqmdan artısı ne senin uygulamanın ? Neden sen olasın, reklamla olur değil mi. O yüzden ücretsiz bir beklentin olmasın.
Instagramdan farki kullancii soru soruyor ve soru soulan kullanici videolu mimiklerini dahi gorebildiginiz cevaplar veriyor. Reklam konusunda haklisiniz hocam maleaef ama yatirimci bulabilsek yada ufak bir kitle yakaltabilsek. Hersey farkli olacak
https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html