-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Beyler yurtdışında yasayan birisi olarak nasıl ek gelir elde edebilirim ? Blog yazmak veya instagram sayfası acmak tarzında.Misal instagram sayfası acarsam ne tur bişey acmalıyım ne uzeirne yogunlasmalıyım.Farklı fikirlerinizi bekliyorum.
2-3 bin euro yatırım yapabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
P** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
almacan varsa eğer sağlam çalışırsan blog yazarak çok iyi gelir elde edersin
mfgrbz
Zurna da bir çalgıdır
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılım & Grafik
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Senin yerinde olsaydım, Türkiye'den Amazonda satış yapmak isteyen firmalarla/kişilerle kontak kurup onlara danışmanlık yapardım. Mağazalarını açıp yönetirdim. Sonuçta Almanya, İngiltere ve fransada depoları var. Oraya ürün gönderme konularında destek olursun. İyi para kazanırsın. Tabiki öncesinde senin işi öğrenmen lazım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Yurtdışında olsam kara paypal aklardım sanırım 😁. Şaka bir yana amazon olayına katılıyorum. Türkiyede ygınlaştı bu konu. Az bir araştırma yapsan yeterli bir de depo sahibi oldun mu tamam. Kar üzerinden ortak olursun
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Amazon harika kazandırıyor. Niş bir websitesi açıp amazon üzerinden ürün satışı yapabilirsin aylık 10k dolara kadar kazananlar var araştır güzel bir konu amazon.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aliexpress vb sitelerden ucuza ithal ettiğin ilginç malzemeleri (tespiti için bunun icin oluşturulmus gruplar var) ithal edip 2.el yada bit pazarı dedikleri yerlerde satabilirsin...
hem kücük çaplı şirketsel yada kurumsal bir durum olmadan kendin cevirebilecegin ek gelir elde edebilecegin güzel bir iş gibi duruyor.