ByFataLTR adlı üyeden alıntı

Hosting firmalarına üzülüyorum ben daha çok. Bir ton insanla uğraş dur. Hadi biz normal kullanıcıyız veri kaybı olmadığı sürece sıkıntı yok. Lakin hosting firmaları sorumlu tutulacak zan altında kalacaklar. Ne diyeyim bunları düşünerek önlem alması lazımdı radorenin. Elektrik kesintisi nasıl olabiliyor anlamış değilim jeneratör olması gerekmiyor mu? Ben mi yanlış biliyorum acaba.

Tier 2 üzerinde tek hat , Tier 3 üzerinde 2 farklı elektrik bulunuyor. Oluşan elektrik kesintisi tier 3 üzerinde de kesiliyor fakat diğer yedek hattan elektrik almaya devam ediyor.

Son kesintilerden sonra bize aktarılan ; Tier 2 üzerinde de yedekleme işlemi yapıldığı, bundan sonra elektrik konusunda bir arıza ile karşılaşılmayacağı yönündeydi. Bu nedenle onlarca sunucuyu birden taşıma işlemine girmeyip tier 2 üzerinde kalmaya devam ettik. Hat üzerinde kökten değişiklik yapılmak yerine sürekli onarım işlemi yapılıyor zannediyorum ki. Sürekli çözülemeyen veya kendini tekrarlayan bir sorun mevcut. Yapılan çalışmaların tahmini bitiş süresi 4.30-5.00 arası görülüyor. Siz siz olun eğer imkanınız varsa elektrik gelir gelmez cihazlarınızı direkt olarak açmayın.Biraz bekleyin tekrar kesinti olup gelmesi durumunda kalıcı hasarlar oluşturabilen durumlar oluyor.Yarım saat geç açın ama sıkıntısız açın.