dargman69 adlı üyeden alıntı
bayan diye geçinen erkek birine makale yazdırmıştım. :)
neden bayan gibi takıldı hiç anlam verememiştim. bende bozuntaya vermedim
Bu kötü olmuş.
mehmetresat adlı üyeden alıntı
birkaç kadından oluşan bir ekibim vardı. İşlerini aksatmıyorlardı ilk zamanlarda ancak sonra kişisel sorunlarını işe yansıtmaya başladıkları için profesyonellikten uzaklaştılar. Kalite daha fazla düşmesin diye ilişkimi kestim.
Kişisel sorunu yansıtan profesyonel olmaz.
noktapanel adlı üyeden alıntı
Tasarımcı bir arkadaşım vardı, çok da güzel içerikler üretiyordu. İş verirken cinsiyete değil eğitim ve yeteneklere göre vermek daha uygundur bence :)
Eğitime önem verilmesi güzel.
Seslendirme, video çekimi gibi evet sağ olun.
Yorum için sağ ol.
MehmetG adlı üyeden alıntı
Grafik olarak bayan arkadaşlarla çalışmayı tercih ediyorum, hiç bir zamanda isteğimin altında bir tasarımla dönüş yapmamışlardır. Hayal güçlerinin daha iyi olduğu ve grafiksel açıdan daha iyi görseller ortaya çıkardıkları düşüncesindeyim :)
Hayal güçlerinin ortaya çıkardığı işler. Sağ olun.
Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı
Feministler iyi ki forumda yok. Yoksa bu bayan bayan diyenlere ateş kusarlardı. Bayan değil kadın yahu. Ek olarak sene 2018 her kadın bir erkeğin yaptığı işleri yapabilir sadece ülkemin insanları kadın kılığına girip foruma giriyor kaç kişiyi reportladım. Reportladığım biri daha geçen banlandı o sadece sorun :) neyse ki bu konuda tecrübeliyim. Ajan gibi geziyorum forumda maskeleri düşürüyorum.
Bu her zaman olacaktır. Hatta benim için bile düşünebilirler ama müşterilerimle telefondan da görüşüyorum.
ArasCreative adlı üyeden alıntı
Bazi arkadaslarin cesitli konularda kadinlarin erkeklerden daha basarili oldugu fikrine katilmadigimi bastan belirteyim oncelikle. Herkesin kendi fikrine saygi duymakla birlikte kendi fikrini genel kani kabul etmek hos degil.
Konuya donersek pek cok kadin arkadasimla birbirimize is pasliyoruz tasarim konusunda. Nasil ki benim de yetersiz kaldigim alanlar oluyorsa kadinlarin da eksik kaldigi noktalar oluyor. muhim olan genis bir is agi ile bu eksikleri giderecek kisilerle birlikte calismak ve bunun kadini erkegi yok diye düşünüyorum.
Açıklayıcı yorumun için sağ ol.
Ben Seo konusunda zayıf değilim. : )