zirvesunucum adlı üyeden alıntı

Arkadaşlar bir sunucu şirketi sahibi olarak belirtmek isterim ki 2012 yılından beri bu işi yapıyoruz. İlk önce Türkiye de bir çok şirket ile sunucu kiralama işlemleri gerçekleştiriyorduk. Türkiye de ki bütün veri merkezleri ile çalıştık hepsi sorunlu maalesef. Bu yüzden sürekli olarak OVH Fransa ile çalışmaktayız ve işlerinin hakkını veriyorlar eğer site barındırmayı düşünüyorsanız Türkiye ile uğraşmayın tabi barındırdığınız siteler bakanlık sitesi v.b olur ise onlar Türkiye de olması gerekiyor ISO 27001 bilgi güvenliği gereğince.

Açıkcası radore bilerek yapıyor bu sunucu kesinti olaylarını, radore el değiştirdi. Şuanki sahibinin söylediği şey önceki radore sahibinin fiyatları çok düşük bir şekilde yayınlayıp satış yaptığı için radore gelir ve gider alanında muhasebede sorun yaşadı. Bu yüzden bilerek kesinti yapıp düşük fiyattan alan bütün müşterilerin bağlantısını kesip yüksek fiyattan yeniden satmak istiyorlar.

Maalesef, Türkiye'de dürüst iş yapan insan görmedim, önceki fiyatlar ucuzdu dediği fiyatlar bile yüksek. Kesinlikle Türkiye de daha düzgün bir sistem yapılana kadar hiç bir veri merkezi ile çalışmayın.



Kanıtsız, delilsin, belgesiz, bu yazdığın açıklama yüzünden tazminat ödersin bunuda farkındasın dimi.