PoineTR adlı üyeden alıntı

Hocam benzer bir fikrim vardı ama mobil uygulama için yeterli bilgi birikimi yada maddi birikimim yoktu. Bu yüzden vazgeçtim. Aklımdaki fikri dinlemek isterseniz mesaj atın. Beyin fırtınası yaparız. *** da bir hocamla 3-4 saat konuştuk çok değişik şeyler geldi aklımıza ama onda da maddi açıdan bu işin içinden kalkacak durum yoktu bende olduğu gibi.


Hocam aslında maddi birikim niçin gerekli anlamadım. Benimde mobil uygulama için bilgi birikimim yok ama hem gelişmek hemde birşeyler yapabilmek adına böyle bir proje düşündüm react-native bana en uygun olandı hem ios hemde android hızlıca uygulama çıkarmak için pm atın isterseniz bir ekip oluşturup birşeyler konuşup bişeyler yapalım.

Eiffel adlı üyeden alıntı

Bence gayet mantıklı bir proje. Çay karıştı, yanlış sipariş geldi, unuttuk derdi de yok. Temiz ve sistemli çalışma sağlar. Sanallaşmakla da alakası yok bunun. Sanki adam garsonla muhabbet etmeye geliyor.


Aynen öyle hocam, aslında güzel bir proje ama malesef böyle bir projeyi tek kişi yazamam en kötü ihtimal bir proje tecrübem olur yazmış olurum sonuçta hiçbirşeyi önceden bilemeyiz.