Genel öneri.
Gopro tarzı aksiyon cameraları da işinizi göre bilir efendim, 2 adet almanız durumunda farklı açılara sabitleye bilirsiniz. Büyük bir camera size yük olacağını düşünüyorum. 2 yıl önce ofismizde bizde kendi aramızda videolar çekerdik bunları gopro ile hallettik ve çokta kaliteli videolar çıkarta bilirsiniz.
Malzeme önerisi.
Stüdyo kuracağınız için google stüdyo malzemeleri yazın toptan satan firmalar var iletişim kurarsanız size daha detaylı bilgiler verecektir.
Reklam önerisi.
Çektiğiniz videoları kısa partlar halinde facebook instagram gibi sosyal medyalarda sposnorlu reklam verebilirsiniz bunu wmaracin'da iyi yapan kişiler vardır, yoksa yine google'dan arayarak bulabilirsiniz, tavsiyem ajanslar ile çalışmanızdır. Bionluk'da bu işi yapan bir çok kişi mevcut.
Website önerisi.
Eğer site kuracaksanız da wordpress'in newspaper temasının video demosunu incelemenizi öneririm. cdn kullanarak videoları barındıra bileceğiniz bir hizmet satın alabilirsiniz, ve farklı yöntem bunları youtube kanalı açarak hem youtube üzerinden para kazana bilir hemde sitenizde yayınlaya bilirsiniz buda sizi ekstra hizmetlerden kurtarır.
Başarılı olacağınıza inanıyorum, farklı görüş alışverişi isterseniz yardımcı olurum.
Not: Kelime cümle vb hatalar olmuş olabilir saat geç hak verin :)