-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
e** y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Verdiği cevaba bakılırsa yaşı en fazla 17 -18 :)
~V''^~V^V'^~-----------------
http://ircdforum.com - http://hobichat.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
3d max grafik & tasarım
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Ya hergün milyonlarca içerik çalınıyor kaynak gösterilmeksizin ve bir okadarda şikayet var googleye şuan yendex bu tarz olaylarla yakınen ilgileniyor. Oda yeni olduğu için benim hergün konularım alınıyordu en azından copy pasteyi kapat farklı şeyler yap ondan önce index alıyorsan sıkıntı yok ama devamlı konularını alıyorsa birlikte spama girebilirsiniz ne diyim iki satır yazı yazacak zekaya sahip olmayan insanlar var armut piş azıma düş senin yazmanı bekliyo yazsada alsak
1 kişi bu mesajı beğendi.
mazula
ITU CE Student
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şikayet ettikten sonra cevap gelmesi zaman alabilir. Bu tür durumlarda özgün makalenin içinde bir kaç farklı noktaya site adını yazmak ya da resimlerin üstüne bir yere site adını yazmak çare olabilir. Kopyaladığı noktada kaynak belirtmese dahi içerik ve resimlerde sitenizin kaynak alındığı anlaşılabilir. Bu yolu kullanan bir kaç site gördüm. Fena bir yöntem değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam başlıkta anlatım bozukluğu var. İzinsiz İçeriğimi Çalıyorlar! derseniz sizin içeriğiniz izinsiz olmuş olur. İçeriğimi İzinsiz Çalıyorlar! demeniz lazım.
Google'ın URL şikayet kısmında ayrıntılı bir sayfa var. Orada tüm bilgileri eksiksiz ve doğru birşekilde doldurursanız çalıntı içerik google arama sonuçlarından kalkacaktır. Denedim.
4 kişi bu mesajı beğendi.
Are you alright?