Şevkini kırmak istemem ama bence daha çok tema incele ve ona göre tasarımlarını yönlendir.
1-Yazılara çok gölge verme
2-Sayfa yapısı üzerinde çalış
3-Siderbar'a biraz özen göster
4-Bir sayfada sadece 2 yazı çok az
...
1-Yazılara çok gölge verme
2-Sayfa yapısı üzerinde çalış
3-Siderbar'a biraz özen göster
4-Bir sayfada sadece 2 yazı çok az
...
Estf. hocam ne şevk kırılması aksine kendimi geliştirmek için görüşleriniz gerekli bana :) Teşekkürler.
Ve ayriyetten hocam not kısmında zaten 4. maddeniz hakkında yazı yazmıştım. Bakınız;
Not: Pagenavi kısmını ve ana sayfadaki konuların biraz daha fazla olduğunu düşünün lütfen.
Bu sorun boyutlandırma sebebinden kaynaklandığı için böyle oldu. İnşaAllah bir dahakine daha iyi olacak.
Ek Olarak:
İlk olduğu için normaldir. Güzel. Başarılar.
Çok teşekkürler hocam...
Ek Olarak:
güzel aslında, eskilerden esinti veriyor. hoş olmuş.
Teşekkürler :)
Ek Olarak:
eline sağlık kardeşim , font size 11 - 12 px tutarsan daha iyi olur , birde menüler arasına koyduğun çizgiler çok büyük kalmış , 1px çizgi olsa daha iyi olur ... kolay gelsin ...
Tabii hocam. Şimdi fontlar ile ilgileneceğim teşekkür ederim.
Ek Olarak:
Yazıların fontları büyük onları küçült,
Konu gösterime özen göster bu tasarımın kodlanacağını unutmayarak tasarım yapmaya çalış,
daha yenisin zaten yavaş yavaş alışırsın biraz araştırma yapmadan asla tasarım yapma aklında fikir oluşsun kağıda dök öyle çiz photoshoptan..
Konu gösterime özen göster bu tasarımın kodlanacağını unutmayarak tasarım yapmaya çalış,
daha yenisin zaten yavaş yavaş alışırsın biraz araştırma yapmadan asla tasarım yapma aklında fikir oluşsun kağıda dök öyle çiz photoshoptan..
Font konusunda dediğim gibi şimdi onlara el atacağım inş. Bir ikincisi, bu yöntemi hiç bilmiyordum sayenizde öğrenmiş oldum :) Çok teşekkürler bundan sonra öyle çalışacağım.