gakgos
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar bu soru çok kafama takılıyor örnek veriyorum ben o kadar hazırlayıp özgün bir şekilde hazırladığım makaleyi sitemde paylaşıyorum. Ancak daha otoriter site bunu kopyalayıp üst sıraya çıkıyor.
Burada sormak istediğim google bu makalenin ilk benim sitemde paylaşıldığını nasıl anlıyor? Yada bu konu ile ilgilenmeyip otoriter site hangisi ise onumu dikkate alıyor?
KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
bence bilse de pek bısey farketmıyor cunku benım normal bır sıtemde paylastıgım yazının aynısını yüksek değerli bilinen bir site paylaşıyor şuanda o ilk sırada ben 5-6
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Google hangi içeriği daha önce indexlediyse onu özgün olarak görür. Ancak maalesef otoriter siteler bu özelliklerini kötüye kullanıp spam yapmakta ve sıralamada sizden daha üstte çıkabilmektedirler. Sıralamada kopya içerikli siteyi geçebilmek için mevcut içeriğinize eklemeler yapabilir, birkaç siteden link alarak içeriğinizi destekleyebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
P** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
google bu soruna otoriter siteler için el atması mümkün değildir.Şöyle bir düşünün bir mükalata giriyorsunuz karşınızdaki denetçi biri var ve elinizdeki tüm verilerle karşı tarafta iz bırakıp diğer adayların üstüne çıkmaya çalışıyorsunuz ama en önemli şey hemen hemen hiç referansınız yada iş deneyiminizin olmaması.Ama gergörünkü diğer bir aday yıllarını bu işe vermiş ve Referansı çok ve kurt biri aynı dökümanı sunduğunda işe alıma olasılığı daha yüksektir.Umarım anlatabilmişim.Haa böyle bir durumda spam bildirimi yapın ginede tabilki.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu işlerden çok anlamıyorum fakat bu forumda arkadaşlarımdan öğrendiğim bilgilere dayanarak size şunları söyleyebilirim
1)DMCA başvurun
2)"Google gibi getir" yapıp daha hızlı indeks almasını sağlayın
3)Sosyal hesaplarda yazılarınızı paylaşıp hit gelmesini sağlayın
Boyunuzdan büyük işlere kalkışın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Valla ne yazık ki googlenin umurunda olmaz. Kopya içerik durumunu ancak şikayet ederseniz dikkate alırlar. DMCA kullanıyorsanız ayrı.