-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
I** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar merhabalar, daha önce şimdi soracağım soru ile ilgili burada çok kez soru gördüm ama genede net bir şekilde bilgi almak istiyorum.
Büyük bir iletişim firmasının bir hizmet/applikasyon isminin yer aldıgı domain düştü ve bende şans eseri görüp aldım. Aldıgım domain örnek olarak; asus.com
Tam olarak örnekte ki gibi bir domain aldım yani bahsettiğim iletişim firmasının kullandıgı ve hergün tv de reklamı dönen hizmetin açık ismi ile ilgili bir domain. Bu domaini düşmeden öncede görmüştüm ama domain 2 yıldır hizmette olmasına ragmen boş olarak duruyordu herhangi bir tasarım yada işlev için kullanılmamış ve öylece kalmış. Şimdi diyeceksiniz ki bu marka şuan hangi domaini kullanıyor. Şuan kullandıgı domainde örnek olarak asusbilgisayar.com olarak örneklendirebilirim. Marka bahsettiğim domain dolu diye örnekte ki gibi bir domain almış. Şimdi ben bu domaini bu firmaya satmayı teklif etsem bu bir suçmudur ? para kazanıcaz derken mahkemelerde sürünür müyüm ? Bu arada bahsettiğim firma tamamen Türk ve erdeyse hergün bu hizmeti için reklamları tv de dönmekte
Asus ile ilgili verdiğim örnekler TAMAMEN ÖRNEKTİR. Aldıgım domainin ASUS markası ile kesinlikle alakası bulunmamaktadır. Şuan önümde duran bilgisayar ASUS oldugu için buradan esinlenip örnek verdim :))
Weyso
Seslendirme
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
V** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
.com global bir alan adıdır,
Ama şirketle İletişim kurup satmak isterseniz ayrı.
Sıkıntı olmayacaktır .
Bilgilerim yanlış olabilir siz yinede araştırınız.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bu yüzden mahkemede başı yananlar var o yüzden siz siteye satılık ilanı koyun ve fiyat belirtmeyin isterlerse teklif verirler.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
metaratör,inci 2.nesil yazar
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
kesinlikle teklifi sen verme tehtit algilaniyor bu sekilde mahkemelik olan cok kisi taniyorum
mxaksoy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Al satılık diye belirt teklif gelmesini bekle
negiu
WM olmaya çalışıyoruz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Fizyoterapist
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Satılık olduğuna dair bilgilendir, elimde bu domain var ilgilenirseniz satabilirim de. Yok isim hakkı bizde zaten falan mahkeme kararıyla alırız derlerse sakın yeme, yok öyle bir şey ama siteyi aktif hale getirir o markayla ilgili paylaşım yaparsan öpücüğü kondururlar haberin olsun ^^
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Her şekilde elinizden alırlar. Şehir efsanelerine inanmayın
En basit hali ile Dav açsalar Savunma bütçenizi onların bütçesi ile karşılaştırın :)
.com Uluslar arası değil ABD uzantısı bu arada
www.Hizliisler.com