BugraGulay adlı üyeden alıntı

Kesinlikle kimsenin yaptığı işi yargılamak haddime değil fakat söylediğiniz bütçeye çok bir şey beklemeyin. Bu işin sosyal medya reklamlaması, düzenli seo çalışmaları, google reklamlamaları, sanal pos kurulumları için banka ücretleri, bu iş için bir vergi levhası çıkarılması bunların hepsi ayrı ayrı bütçeler gerektiren konular.

Bunların yanı sıra anahtar teslim yapan firmalar mevcut dediğiniz fiyata sadece siteyi anca kurabilirsiniz. Onun özellikleri de kısıtlı kalacak ve muhtemel suretle işinizi görmeyecektir. Bu işi yaparken kargo fiyatlandırmalarını ve katma değer vergilerini göz önünde bulundurmanızı öneririm. E - ticaret işi zahmetli, uğraş ve para gerektiren bir iştir. Bir e-ticaret sitesi kurduğunuzda en az 1 yıl bir kazanç beklemeyin özellikle rekabetin bir hayli yüksek olduğu bir sektörde.

Ben kesinlikle yapmayın demiyorum yanlış anlaşılmasın fakat 1250 tl yerine işin doğrusu bu işe en az bi 20000 tl para ayırmanız işinizin geleceği için daha yararlı olacaktır. Şevkinizide kırmak istemem ama 1250 tl bütçe bu iş için kesinlikle yeterli bir bütçe değildir.

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim hayırlı bayramlar :)
Konum zaten araştırma konusu tek tek neyin nasıl olduğunu araştırıyorum kafama yatarsa belki daha yüksek paralar çıkabilirim kafama yatmazsa başka konuya yönelebilirim ama dediginiz gibi 1250tlye zor :)