-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Senior Backend Dev
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%89)
Merhaba herkese,
Son zamanlarda kafamı oldukça kurcalayan bir konu var. El emeği göz nuru bir sitem var. Büyük hayallerle başladığım bu projede siteme backlink kazandırmam lazım. Kafamı karıştıran konu ise şu: backlink satan kişilerin (maksadım kimsenin işini baltalamak değil, gerçekten kaliteli olanları da olabilir) yaptığı çalışmalara pek sıcak bakmıyorum. Raporlarındaki siteler tamamen link çöplüğü gibi geliyor bana. Footer link'in modası geçti artık. Geriye tanıtım yazısı almak kalıyor. Ancak tanıtım yazısı alacağım sitelere baktığımda da bazılarında fazla (ortalama 10-15 adet) link çıkışı yapılmış toplamda. Son 50 içeriğinde 10 tanesi tanıtım yazısı denilebilir ya da DA/PA değerleri düşük geliyor. Ben sitemi nasıl yükselteceğim? Bütçe var nereye harcayacağımı bilmiyorum. Öyle ortada dımdızlak kaldım. Ne link alabiliyorum ne bir şey. Off-Page SEO konusunda da pek iyi değilim maalesef...
ONE
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Web hizmetleri - SEO
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
11, (%82)
Kalıcı ve değerli backlink için PBN öneririm. Bu konuda hizmet sağlamaktayım.
negiu
WM olmaya çalışıyoruz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Fizyoterapist
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sosyal medyadan yürüyün hocam. Site içi linklemeyi güzel yapıp, keyword ağını güzel örerseniz akar gider zaten. Long tail keywordlerden genele doğru toparlayın. İnsanlar vaktinin çoğunu sosyal medyada harcıyor artık.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Sosyal imleme/Sosyal medya backlink için profilimden backlink konuma bakabilirsiniz. Trdeki en kaliteli bloglara sahibim
1 kişi bu mesajı beğendi.