-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bahsi geçen domain benim marka ismimi taşıyor ise ben bir kuruş vermeyeceğim gibi her türlü yasal hakkımı kullanırdım.
Artık bırakalım bu ''bir şey olmaz'' laflarını. Hala kanald örneği verenleri anlayabilmiş değilim. İyice inceleyin, neden örnek vermemeniz gerektiğini anlarsınız.
Hiç bir marka sahibi domain almak zorunda değildir. Ancak markaya ait domain başkası tarafından kullanılma/satılma girişiminde olursa marka sahibi her türlü hukuki yaptırımını kullanır. Kimi insaflıdır, caydırır. Kimi de insafsızca ağır bedeller ödetir.
Bir marka oluşumu kolay değildir. Çok emek ister. Biri o markaya dair domain ile kısa yoldan köşeyi dönmek istiyorsa, bedellerine katlanmak zorundadır.
Domain konusunda elbet biri ibretlik olsun diye ağır bir ceza yaptırımına uğrayacaktır. Ne zaman olur bilinmez ama olacaktır, bu konuda eminim.
Bakalım o zaman ''bir şey olmaz'' diyenler yine konuşabilecek mi çok merak ediyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
güvenlikçi
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Marka başvuruları sadece bir alandan yapılmamamakta, onlarca sınıftan marka başvurusu yapılabilmektedir.
Asus çömlekleri diye bir marka oluşturulamaz diye bir şey yok,
Asus iç çamaşırı da ayrı bir marka alınabilir,
Asus adında çorba çıkarabilir ve alanadını kullanabilirsiniz ve istediğinizde de satabilirsiniz.
Yeter ki ben bu alanadını diğer asus firmasına satmaya çalışmayayım; gerekirse zaten onlar sizi bulur.
ASUS - Ahmet Suat Saim
ziza.net | tennar.com | Türk Mantar mantarsatis.com | Gübre gubreler.com | Ziraat zirai.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Adam zaten farklı domainle sitesini oturtmuş sen en fazla dersin bu domain bende gelin şu fiyata size vereyim. O firma hakkında bi sitede kuramazsın. Diyelim ki asus com'u aldın oraya başka içerik yüklersin anca.
Telif hakkı konusundada herşeyi basite almayın size o kadar kolay geliyor ama birinin 3x3 boyutunda resmini kullansanız sizden her türlü tazminat alabilir. Bursa stadını bilirsiniz önüne timsah kafası koydular yıllar sonra şimdi o tişört felan üreten firma varya lacoste ondan telif hakkı almaya çalışıyolar sırf timsah kafası var diye
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Su ve Çay :) bok oksijen Zekayı açar okuduğunu anlamaya yarıyor. Okuduğunu anlayınca Tinerci Lamer zekası ile ukalalık yapmıyorsun.
www.Hizliisler.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
Domain ismini pm gec. Durum ve sekline bakalim. @avkarogullari avukat ilgilenecektir. Ticaretimiz oldu iyi biri. Millet gormeden yorum yapmis.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Ben bir kac yil kadar once cnnturkhaber.com u satin alip logosunu da benzetmistim sosyal medya hesaplarindan hergun yuzlerce mail ileti aliyodum 😂 1 sene dayandim sonra yenilemedim suan aktif ve gene cnn gibi davraniyolar 😂