Madem teknolojik gücümüz var neden bir grup pkklı ile baş edemiyoruz peki genç arkadaşım? Tamam askeri gücümüz var fakat teknolojiye güvenmeyin.
Bir kere konuya hakim olmadan , enine boyuna düşünmeden konuşmayın.
Savaş bile şereflidir , düşmanın nerden geleceğini ne zaman geleceğini bilirsin.
Ama şerefsiz PKK'nın nerden nasıl geleceğini biliyor musun ? O dağlık alanda , mağalarda saklanan , gecenin yarısı ansızın gelip bomba atan şerefsiz bir topluluk.
Söyleyin bana Terörist Yakalama Makinesi Vs 'mi var ? Mağaralarda saklanan , dağlık alanlarda yaşayan teröristleri bulan bir makine yok bence.
Askerlerimizin çoğu terörist avında mayına basarak ölüyor biliyor musun ? Demek ki kolay bir şey değilmiş ?
Ayrıca Savaş adabı farklıdır , TÜRKİYE'NİN teknolojik gücü olmasa bile , ''İman Dolu Kalbi'' var.Kurtuluş savaşındada diğer ülkelerden geriydik ama noldu ?
Artık Türklü'ğümüzü bile unuttuk galiba.Atalarımızın o savaşları nasıl kazandığınıda unuttuk galiba , yada hiç öğrenmedik bilmiyorum.
Ama sadece PKK'yı küçük bir örgüt sanmayın , hem kalleş hemde küçümsenmeyecek kadar güçlü.
Birde Türkiye'nin gelişmediğini düşünenler , aileniz bu ülke için ne yaptı ? siz ne yaptınız bir sorun bakalım
Yapılan hiç bir yeniliği beğenmedik , Laik bir devlet olduk beğenmedik , Avrupa devletlerinin ayarına geldik dinsiz olduk diye bazı yobazlar beğenmedi ?
Çıkın siz yapın o zaman , yada çalışın ülkeniz için geleceğinizi düşünün , burdan konuşmak kolay.
Ha varsa böyle biri çıksın ben bu ülke için şunu yaptım desin , anca zarar veriyoruz sonra niye gelişmedi diyoruz.