-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kimya Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar merhabalar;
Gece gece sizi yormadan konuya gireyim. Şu anda bi arkadaşımla birlikte Ümraniye de oturuyorum. Yalnız şu anda kaldığımız evden hiç memnun değiliz. Başka bir semte taşınmayı düşünüyoruz. Arkadaşımın iş yeri Ümraniye'de benim iş yerim Ömerli'de (servis var).
Ümraniye'de ev baktık ancak doğru düzgün ev nerdeyse hiç yok. Olanların kiraları da baya yüksek. Çekmeköy ve Sancaktepe'de uygun ve güzel evler var ancak forumlarda hiç güzel yorumlar yapılmamış. Anadolu yakasında özellikle Çekmeköy tarafında oturan arkadaşlar varsa bana bu konuda fikir verebilirler mi? Anadolu yakasında nereden ev kiralanır?
Teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Avare
-
-
Ad Soyad
N** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Kurtköy civarı sitelere bakabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / K
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Çekmeköy güzeldir hani ideal de fiyatları dudullu keza öyle fiyat ve semt bakımından. Dudullu kemerdere mevkilerine bakabilrisiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Çekmeköy'deyim. Çamlık, Madenler, Şahinbey Cad. yakınlarında ev tutmanızı öneririm. Ağustosta Metro açılacak Üsküdar kısmı için. Fiyatlar tabi ateş pahası fakat İstanbul'da yaşayan artık bunu kabullenmiş olması gerekiyor :) Soruların varsa yanıtlarım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Üsküdar nezih güzeldir.. fakat kiralar 800-1500 arasında değişmekte.. ben Çengelköy’de oturuyorumZ
GELİRLİ SİTELERİNİZİ SATIN ALIYORUM. PM ATABİLİRSİNİZ.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Anladım Hocam inşallah bi gün kafanız nereye isterse oraya gidecek kadar rahat yaşamınız olur... kolay gelsin. :) İyi geceler
GELİRLİ SİTELERİNİZİ SATIN ALIYORUM. PM ATABİLİRSİNİZ.