page builder ile içerik düzenleyici aynı şeydir zaten :) JetElements geliştircisiyim bu projenin zaten yapısından haberim var ancak Elementor ekibi ile gün içinde görüşüyorum ve üzücü bir güncelleme olduğunu belirtiyorlar. Yani wordpress iç sayfa düzenlemesi olarak geldiğinde diğer editörlerin satışları azalacak bu istemediğimiz bir durum. WP Live topluluğuğu ile iletişime geçeceğim içerik hakkında daha fazla bilgi alacağım.
Teşekkür ederim böyle bir bilgi paylaştığınız için. İyi çalışmalar.
Teşekkür ederim böyle bir bilgi paylaştığınız için. İyi çalışmalar.
Rica ederim :)
Ben de tıpkı sizin gibi bir geliştiriciyim. Page builder ve içerik düzenleyicinin aynı şey olduğunu düşünmüyorum ki öyle de değildir. Page builder eklentileri ile yapabileceğiniz ancak Gutenberg ile yapamayacağınız düzinelerce şey var. Elbette özellikle blok tabanlı bir mantığının olması, eskisine göre daha farklı içerik türlerinin eklenebiliyor olması klasik bir içerik düzenleme fonksiyonundan öteye taşıyor Gutenberg'ü. Ama dediğim gibi bu bir page builder değil.
Bununla birlikte gelecek sürümlerde tam donanımlı bir page builder halini alabileceğini ben de düşünüyorum. İşte o zaman gerçekten bu iş için tasarlanmış eklentilerin önüne büyük bir taş koymuş olur. Gerçi o zaman da geliştiriciler Gutenberg için add-on yazmaya başlayacaklardır :)