Herkese merhaba daha önceden yapmış olduğum Opencart 2.x Her Bir Kategoriye Farklı Banner Eklemek modifikasyonunu bu sefer iletişim sayfasında yapacağım. Şuanda [B]buradaki örnekteki [/B]gibi.

Başlıca özellik

1-) Caorusel olarak afişlerden eklenen resimleri gösterilemsi

2-) Örneke magnific zoom ile yapmıştım. Photobox ile yapmayı düşünüyorum.

KAYNAK | | İNDİR : E-TİCARETDERSLERİ

şuan aklımdakiler bunlar sizlerinde tavsiysini bekliyorum.

Herkese merhaba arkadaşlar sizlere bugün opencart 2.3x versiyonları için düzenlediğim bir modifikasyonu paylaşacağım. Bu mdifikasyonumuzda adminde afiiş kısmından tanımlamış oluğumuz bannerlarımızı iletişim sayfalarımızda gösterme amaçlıdır.Böylelikle her oluşturduğumuz iletişim sayfasında isteğimize bağlı olarak istediğimiz banner afişlerimizi ekleyebiliriz istersekte durumunu pasif yaparak sadece iletişim sayfası özelliklerini kaydedebiliriz. Ayrıca kendisine aitoluşturulan tab sayaesinde ayrı bir kısımda düzenleme imkanı sunmaktadır.Katalog kısmında gösterimi ise slaytshow gösterimi gibidir, tabii isteğe görede kodlarında oynama yaparaktan farklı gösterimlerde sağlanabileceksiniz.

Opencart 2.3x Her Bir İletişim Sayfasına Farklı Banner Eklemek Modifikasyonun Kurulumu

BU modifikasyon admin yönetimli olduğundan hem admn hemde katalog kısmında düzenlemeler yapacağız.Admin tarafından yeni alanlar ekleneceğinen model dosyasııda da müdahale eceğiz ve burada oluşturacağımız sql sorgulama sayesinde veritabanımızda alanlarda oluşturulmaktadır. Bundan ötürü işlemelere başlamadan önceya veritabanınızı yedekleyiniz yada localhost ta işlemyapınız.

İlk iş tpl dosysını düzenleyelim ve burada taboluşturarak banner ekleme kısmını farklıbir bölüme alalım.

Dosyamızı Açalım: admin/view/template/catalog

informtion_form.tpl

Bulalım :

• Alt Satıra Ekleyelim :

• Bulalım :