hocam teşekkür ederim fakat benim istediğim şey ilk resim olmaması gerekiyor yani yazının içerinde sadece yazılar olacak birde öne çıkan görseli fakat bir bunu yapmamışlar sanırım özel alana url girip şu işi bir çözemedim :D istediğim şey sadece şu eğer özel alan bölümü boş ise manuel seçime bakıcak eğer doluysa özel alan bölümündeki urlyi gösterecek :)
Öncelikle, varsayılan görüntü olarak kullanmak istediğiniz bir görüntü oluşturmanız gerekir. Ardından, bir FTP istemcisi kullanarak temanın görüntüleri klasörüne yüklemeniz gerekir .
Temanızın görüntüleri klasörü klasörün içinde bulunur /wp-content/themes/yur-theme/. Resim klasörüne sahip değilse, bunu oluşturmanız gerekir.
Resmi web sitenize yükledikten sonra, bir sonraki adım, bir gönderinin kendi küçük resmi küçük resmi olmadığında, bu görüntüyü WordPress'e bildirmesini söylemektir.
WordPress temanız, çeşitli yerlerde küçük resimler görüntüler. the_post_thumbnail()Tema dosyalarında işlev aramanız gerekir . Genellikle, archive.php, single.php veya içerik şablonlarında bulabilirsiniz.
Ardından, küçük resmi görüntülemek istediğiniz yere aşağıdaki kodu eklemeniz gerekir.
the_post_thumbnail();
} else { ?>
Varsayılan imaj.jpg dosyasını kendi resim dosya adınızla değiştirmeyi unutmayın.
Hepsi bu, şimdi eylemde görmek için web sitenizi ziyaret edebilirsiniz.
Saygılarımla A. Samet Yıldırım.