-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İnternette yapılan en büyük hata rakiplerin doğru analiz edilemeyip yanlış kategorilerde yarışa girmektir. Tekelleşme elbette ki belli konularda var. Bugün bir teknoloji sitesi düşünüldüğünde zaten 5-6 tane site tüm ihtiyaçları karşılayabilir. Ama bazı alanlarda içerik üreten yok. Bloggerda .blogspot uzantımla geçen sene ilk sıradaydım ve para kazanıyordum. Kimse o konuda yazı yazmadığı için rakipsizdim ve hitlerim çok yüksekti. İlk olarak yarışabileceğiniz rakipleriniz varsa bu yarışa girmelisiniz. Yoksa dediğiniz gibi 10-20 kuruşa sevinirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
İnternetten para kazanmak çok kolay bir şey değil.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Grafik&Editör&WP
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
İnternetten para kazanmak kolay değil diye birşey yok. Öncelikli olarak ne yaparsanız yapın düzgün yapıın ve yaptığınız işe saygınız olsun. Sizlere kısa bir örnek vermek isterim. İlk ofisimi oluşturmaya başladığım da cebimde 5 kuruş para yoktu ama cebimdeki parasızlıktan daha büyük umutlarım vardı. Bilgisayarımı dizime alıp modemin dibine çöktüm ve ofisim için gerekli olan bütün mobilyaların, aksesuarların en uygun fiyatlı olanlarını çıkarttım ve kısa sürede nasıl bu parayı kazanabilirim diye düşündüm. Anladığım ,bildiğim alandan yola çıkmalıydım. Sağlam 5 6 kişilik bir ekip oluşturarak günlük 20 nin üzerinde içerik üretmeye başladım. Makale yazarlığı yaptım. Diğer makale yazarları ile tanıştım , onların yetişemediği içerikleri alarak tamamladık , teslim ettim. Ve çok kısa sürede ofisime sıfır mobilyalar, aksesuarlar aldım.
Demem o ki , bilgisayarı açmayı bilen her insan internet üüzerinden para kazanabilir, yeter ki stratejisini doğru ayarlasın. Hamlesini doğru yapsın. Yoksa tek kurşun da yok olma ihtimali de var..
asd4129
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
ogrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İllegal ile çok kolay 1 ay içinde 200 tl net gelir elde edilebilir, legal de ise emek ister 1 sene içerik giripde iyi kazanamayan varsa kafasına sıksın
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Wordpress
-
-
Ad Soyad
Ç** U**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Hayır, google'ın devri bitmediği sürece ölü yatırım değildir hele hele sitelerin devri bitti demek büyük yanılgıdır internet sitelerinden bilgi edinme ihtiyacı günümüzde zirve döneminde kabul rakip sayısıda zirve döneminde ama çok fazla rakibiniz olması devrin bittiği anlamına gelmiyor.
afk
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ş**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
kesinlikle yanlış düşünüyorsun
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
UI/UX Designer
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Web sitesi açmanın ölü yatırım olduğunu söylüyorsunuz belli ki siz veya bir yakınınız web sitesi açıp gelir elde edemeyince bu düşünceye kapıldınız.
Web sitesi açmak ölü yatırımdan ziyade mantıklı bir yatırımdır, önemli olan o web sitesini nasıl yönettiğiniz ve nasıl ilerlettiğinizdir. Siz bunu yapamıyorsanız ve yatırımınızın geri dönüşü olmuyorsa bu sizin sorununuzdur.
İsim vermeyeceğim ekip olarak bir şirkete başladık 8 ay için de kurduğumuz web sitesi ve yönetim paneli ile şuan Türkiye çapında neredeyse herkesin bildiği bir web sitesine kafa tutuyoruz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
front-end developer
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Gülünç bir iddia! Website açmak ölü bir yatırım değil, zaten websitelerin devri yeni yeni başlıyor, böyle bir iddianın normal karşılanabilmesi için bu dediklerinizi ON sene sonra yazmanız gerekir. Şu an website açmak ve onu büyütmek, hiçbir suretle ölü yatırım değildir. Sadece biraz ilgi, umut ve yatırım gerekiyor.
"En çok inandığımız şeyler, en az bildiklerimizdir."
- M.D. Montaigne.