lostyazilim
tr.link

Bu devirde websitesi açmak ölü yatirimdir

20 Mesajlar 2.506 Okunma
acebozum
tr.link

Ercany Ercany WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.03.2018
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bilecik
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 752
  • Beğeniler 231 / 190
  • Ticaret 0, (%0)
İnternette yapılan en büyük hata rakiplerin doğru analiz edilemeyip yanlış kategorilerde yarışa girmektir. Tekelleşme elbette ki belli konularda var. Bugün bir teknoloji sitesi düşünüldüğünde zaten 5-6 tane site tüm ihtiyaçları karşılayabilir. Ama bazı alanlarda içerik üreten yok. Bloggerda .blogspot uzantımla geçen sene ilk sıradaydım ve para kazanıyordum. Kimse o konuda yazı yazmadığı için rakipsizdim ve hitlerim çok yüksekti. İlk olarak yarışabileceğiniz rakipleriniz varsa bu yarışa girmelisiniz. Yoksa dediğiniz gibi 10-20 kuruşa sevinirsiniz.

wmaraci
reklam

ByX ByX I Love Google Kimlik Onayı
  • Üyelik 20.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek yok
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Y** C**
  • Mesajlar 284
  • Beğeniler 130 / 86
  • Ticaret 17, (%88)

kolcu adlı üyeden alıntı

2 Nisan 2018 de başlayan serüvenin son hali... Yukarıdaki arkadaşlara katılıyorum.

Yanlış kanıya varmışsınız bakınız adam kazanıyor anladığım kadarı ile günlük.

SENibrahim SENibrahim ibocum Kullanıcı
  • Üyelik 22.12.2017
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad İ** Ş**
  • Mesajlar 4598
  • Beğeniler 1727 / 1541
  • Ticaret 15, (%100)
İnternetten para kazanmak çok kolay bir şey değil.
muratgny4254

kişi bu mesajı beğendi.

Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com

AliTasc1 AliTasc1 www.alitasci.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 24.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Grafik&Editör&WP
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 581
  • Beğeniler 45 / 189
  • Ticaret 11, (%100)
İnternetten para kazanmak kolay değil diye birşey yok. Öncelikli olarak ne yaparsanız yapın düzgün yapıın ve yaptığınız işe saygınız olsun. Sizlere kısa bir örnek vermek isterim. İlk ofisimi oluşturmaya başladığım da cebimde 5 kuruş para yoktu ama cebimdeki parasızlıktan daha büyük umutlarım vardı. Bilgisayarımı dizime alıp modemin dibine çöktüm ve ofisim için gerekli olan bütün mobilyaların, aksesuarların en uygun fiyatlı olanlarını çıkarttım ve kısa sürede nasıl bu parayı kazanabilirim diye düşündüm. Anladığım ,bildiğim alandan yola çıkmalıydım. Sağlam 5 6 kişilik bir ekip oluşturarak günlük 20 nin üzerinde içerik üretmeye başladım. Makale yazarlığı yaptım. Diğer makale yazarları ile tanıştım , onların yetişemediği içerikleri alarak tamamladık , teslim ettim. Ve çok kısa sürede ofisime sıfır mobilyalar, aksesuarlar aldım.

Demem o ki , bilgisayarı açmayı bilen her insan internet üüzerinden para kazanabilir, yeter ki stratejisini doğru ayarlasın. Hamlesini doğru yapsın. Yoksa tek kurşun da yok olma ihtimali de var..

wmaraci
wmaraci

asd4129 asd4129 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek ogrenci
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 254
  • Beğeniler 14 / 127
  • Ticaret 0, (%0)
İllegal ile çok kolay 1 ay içinde 200 tl net gelir elde edilebilir, legal de ise emek ister 1 sene içerik giripde iyi kazanamayan varsa kafasına sıksın

asonons asonons WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Wordpress
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad Ç** U**
  • Mesajlar 500
  • Beğeniler 211 / 210
  • Ticaret 11, (%100)
Hayır, google'ın devri bitmediği sürece ölü yatırım değildir hele hele sitelerin devri bitti demek büyük yanılgıdır internet sitelerinden bilgi edinme ihtiyacı günümüzde zirve döneminde kabul rakip sayısıda zirve döneminde ama çok fazla rakibiniz olması devrin bittiği anlamına gelmiyor.

afk afk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad B** Ş**
  • Mesajlar 95
  • Beğeniler 3 / 41
  • Ticaret 31, (%97)
kesinlikle yanlış düşünüyorsun

Designers Designers UI/UX Designer Kullanıcı
  • Üyelik 06.07.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek UI/UX Designer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 237
  • Beğeniler 1 / 58
  • Ticaret 9, (%100)
Web sitesi açmanın ölü yatırım olduğunu söylüyorsunuz belli ki siz veya bir yakınınız web sitesi açıp gelir elde edemeyince bu düşünceye kapıldınız.

Web sitesi açmak ölü yatırımdan ziyade mantıklı bir yatırımdır, önemli olan o web sitesini nasıl yönettiğiniz ve nasıl ilerlettiğinizdir. Siz bunu yapamıyorsanız ve yatırımınızın geri dönüşü olmuyorsa bu sizin sorununuzdur.

İsim vermeyeceğim ekip olarak bir şirkete başladık 8 ay için de kurduğumuz web sitesi ve yönetim paneli ile şuan Türkiye çapında neredeyse herkesin bildiği bir web sitesine kafa tutuyoruz.

JigSaw JigSaw Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Kriminolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 657
  • Beğeniler 9 / 220
  • Ticaret 0, (%0)

asd4129 adlı üyeden alıntı

1 sene içerik giripde iyi kazanamayan varsa kafasına sıksın

:laugh: Böylece GSMH GSYH falan da yükselir. Nüfusun katma değerini yükselten bi adım bravo.

Inchredible Inchredible WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek front-end developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1130
  • Beğeniler 318 / 359
  • Ticaret 15, (%100)
Gülünç bir iddia! Website açmak ölü bir yatırım değil, zaten websitelerin devri yeni yeni başlıyor, böyle bir iddianın normal karşılanabilmesi için bu dediklerinizi ON sene sonra yazmanız gerekir. Şu an website açmak ve onu büyütmek, hiçbir suretle ölü yatırım değildir. Sadece biraz ilgi, umut ve yatırım gerekiyor.

"En çok inandığımız şeyler, en az bildiklerimizdir."
- M.D. Montaigne.
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al