İnternetten para kazanmak kolay değil diye birşey yok. Öncelikli olarak ne yaparsanız yapın düzgün yapıın ve yaptığınız işe saygınız olsun. Sizlere kısa bir örnek vermek isterim. İlk ofisimi oluşturmaya başladığım da cebimde 5 kuruş para yoktu ama cebimdeki parasızlıktan daha büyük umutlarım vardı. Bilgisayarımı dizime alıp modemin dibine çöktüm ve ofisim için gerekli olan bütün mobilyaların, aksesuarların en uygun fiyatlı olanlarını çıkarttım ve kısa sürede nasıl bu parayı kazanabilirim diye düşündüm. Anladığım ,bildiğim alandan yola çıkmalıydım. Sağlam 5 6 kişilik bir ekip oluşturarak günlük 20 nin üzerinde içerik üretmeye başladım. Makale yazarlığı yaptım. Diğer makale yazarları ile tanıştım , onların yetişemediği içerikleri alarak tamamladık , teslim ettim. Ve çok kısa sürede ofisime sıfır mobilyalar, aksesuarlar aldım.

Demem o ki , bilgisayarı açmayı bilen her insan internet üüzerinden para kazanabilir, yeter ki stratejisini doğru ayarlasın. Hamlesini doğru yapsın. Yoksa tek kurşun da yok olma ihtimali de var..