İşinize Yarayacak Fotoğraflar Bulabileceğiniz 5 İnternet Sitesi



Makalelerimizi, bloglarımızı yahut sadece ödevlerimizi oluştururken bile çeşitli resimler bulmamız gerekebilir. Fakat içeriğimize ekleyeceğiniz bir fotoğraf, tüm yazının seyrini değiştirebiliyor. Öyle ki seçeceğiniz bir fotoğraf, içeriğinizi çok ön sıralara bile çıkarabilir. Hal bu şekilde olunca, bugün sizler için birbirinden iyi resimleri tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz 5 web sitesini sizin için listeledim.

1. Flickr


İçerisinde ücretli ve ücretsiz resimler bulunan Flickr’i, dikkatli bir halde tarayabilir ve işinize yarayacak ücretsiz resimleri alabilirsiniz. Bunun için bağlantıya tıklamanız ve arkasından karşınıza çıkacak olan internet sitesine kayıt olmanız kafi olacaktır.





2. Pixabay


Pixabay’ın içerisinde hayal edemeyeceğiniz kadar çeşitli ve kaliteli resimler mevcuttur. Sanal illüstrasyonlar ve videolar da bulabileceğiniz sitede, aklınıza gelecek birçok kategoriye erişebilirsiniz. Sizler de Pixabay’ın büyülü dünyasını merak ettiyseniz, bağlantıya tıklayarak siteye yönlendirilebilirsiniz.





3. Pexels


Pexels, sizlere Creative Commons lisansının kapsadığı yüksek kaliteli fotoğraflar sunar. Her ay en az 3.000 yeni fotoğrafın eklendiği web sitesinin içinden, muhakkak işinize yarayacak şeyler bulabileceksiniz. Bu aşamada sizler de bağlantıya tıklayarak siteye girip resimlerinizi indirebilirsiniz.





4. Unsplash


Unsplash, yüksek çözünürlüklü ücretsiz gönderiler indirmek için en iyi kaynaklardan bir tanesidir. Platform, dünyanın dört bir yanında bulunan fotoğrafçılar tarafından destekleniyor ve yürütülüyor. Sizlerde bu ağın bir parçası olmak için bağlantıya tıklayabilirsiniz.





5. ShotStash


ShotStash, minik ve bağlarımsız bir fotoğraf sitesidir. Eğer yeniliklerden hoşlanıyor ve ilginizi çekecek şeyler bulamıyorsanız, bu internet sayfasını ziyaret etmenizde yarar var. Bu bağlamda ShotStash’ı görmek için bağlantıya tıklayabilirsiniz.




Eğer yazımı beğendi iseniz lütfen beğenmeyi ve yorumlarınızı eksik etmeyiniz. Şimdiden beğeniler ve yorumlar için teşekkür ediyorum.

Kendinizde kullandığınız resim kaynaklarını ekleyebilirsiniz.

Bunu yazarken webtekno ve bir kaç web sitesinden yardım almış bulunmaktayım.

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır!