-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
FurkanHisamioğlu Hocam ben çok duydum bu güvenceleri :D siyaset gibi herkes şunu bunu yapacağım diyor fakat bir icraat göremiyoruz.
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Anestezi
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Teknoloji ilerliyor. Artık neredeyse her insan bir yazılım dili öğrenmeye çalışıyor. En azından kendi ufak işlerini halledebilmek için öğrenenler bile var. Bu durum ülkemizde bu şekilde olmasa bile dünya çapında değerlendirdiğimizde bu şekilde sonuçlanıyor. Dolayısıyla Windows bariz bir şekilde zarara doğru yol alıyor. Ben yakın çevremde dahi işletim sistemi olarak Linux'a geçmeyi planlayanlar gördüm. Bu durum beni çok şaşırttı açıkçası. :)
XnCN
Yazılımcı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben bu satın almanın çok saptırıldıgını düşünüyorum ,bu kadar büyük yatırım yapıp batıralım diye uğraşmazlar , kaldıki microsoft un son yıllarda acık kaynak dünyasına destekleri ortada github değerinden birşey kaybetmez
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Ben github ve gitlab kullanıyorum. Github'ı çok değiştireceklerini sanmıyorum. Değişiklik olarak büyük ihtimal kendi yazılım dillerini teşvik etmeye yönelik bir şeyler yaparlar. O nedenle çok kormanıza gerek yok ama gitlab'ı da deneyebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
mFrkan adlı üyeden alıntı
Teknoloji ilerliyor. Artık neredeyse her insan bir yazılım dili öğrenmeye çalışıyor. En azından kendi ufak işlerini halledebilmek için öğrenenler bile var. Bu durum ülkemizde bu şekilde olmasa bile dünya çapında değerlendirdiğimizde bu şekilde sonuçlanıyor. Dolayısıyla Windows bariz bir şekilde zarara doğru yol alıyor. Ben yakın çevremde dahi işletim sistemi olarak Linux'a geçmeyi planlayanlar gördüm. Bu durum beni çok şaşırttı açıkçası. :)
Evet benimde çevremde çok insan var linux geçmeye çalışan.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
XnCN adlı üyeden alıntı
Ben bu satın almanın çok saptırıldıgını düşünüyorum ,bu kadar büyük yatırım yapıp batıralım diye uğraşmazlar , kaldıki microsoft un son yıllarda acık kaynak dünyasına destekleri ortada github değerinden birşey kaybetmez
Ama ölü yatırımda olabilir zaten uzun bir süre sonra göreceğiz gelişimleri.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
kelebek adlı üyeden alıntı
Ben github ve gitlab kullanıyorum. Github'ı çok değiştireceklerini sanmıyorum. Değişiklik olarak büyük ihtimal kendi yazılım dillerini teşvik etmeye yönelik bir şeyler yaparlar. O nedenle çok kormanıza gerek yok ama gitlab'ı da deneyebilirsiniz.
Ben github istiyorum :D
negiu
WM olmaya çalışıyoruz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Fizyoterapist
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kendi dillerini teşvik edip içine edecekler ortalığın. Fazla sürmez githubın itibarsızlaşması gibi geliyor bana. Ölü yatırım değil, bildiğin öldürmek için yatırım gibi ^^
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
negiu Diğer kullanıcılarda öyle düşünüyor ama inşAllah öyle olmaz.