WebDevelopers adlı üyeden alıntı

evet publich yaparsanız kişi torrenti indirir adını değiştirip kendi sitesinde yayınlar bunun önüne geçemezsin ancak nereden nasıl kaç kez indirme almış görebilirsin linkler görünür ve linklerden bakarak kimin yayınladığını bulup indirmesini engelleyebilirsin private açman gerekir kesin çözüm demek isterdim ama o şekildede indirip kullanabilir dediğim gibi tek çare en çok indirme almış linke bakıp nereden geldiğini görmektir.


adını değiştirir derken şimdi torrent oluştur dedik xyz.mkv adında dosyayı seçtik oluşan dosya adı xyz.torr tmm bu ismi değiştirir bunda sorun yok peki birde oluştururken seçtiğimiz xyz.mkv bunun da adında değişiklik yapa bilecekmi ?

yorum web site gibi şeylerini değişe biliyorlar sanırım bunu sormaya gerek yok torrent edit de denediğimde oluyordu mesela xyz.mkv demiştim ya bunun adında bile değişiklik yapılıyordu program da değişiklikleri yaptık'dan sonra inip inmediğini hatırlamıyorum dosyanın ama gördüğüm değiştirile biliyor. izleyi cileri dedeğiştirince dosya iniyor sanırım kısacası public yapıldığında bir başkası kendisinin gibi göstere bilecek. Private olanlar da nasıl işliyor sistem kendine has şifreliyormu sonuçta bunlar da değişiklik yapılırsa dosya büyük ihtimal inmez sanırım private yapmak istesek tracker mı yazdırılacak yada ne yapılması gerekir alt yapı wp kullanmak istesek