otobüs duraklarına , elektrik direklerine hatta cafelere internet sitenizin posteri (sade ama gizemli) linkini ve ayni zamanda barkod yaratarak barkodu ekleyeceksiniz sonra her tarafa yayicaksiniz illaki bir yerlerden viral olur patlar site icerik onemli değil
Farklı bir bakış açısı :)
5 senelik yabancı sitem var seo çalışması yaptırmadım özgün içerik ve zaman ile şuanda istediğimin çok üstünde kazanabiliyorum
Kazanç için kaliteli içerik çok önemli en az 500 kelime olması gerekiyor kendim şuanda öyle yapıyorum 500 ile 1000 kelime arası
Kazanç için kaliteli içerik çok önemli en az 500 kelime olması gerekiyor kendim şuanda öyle yapıyorum 500 ile 1000 kelime arası
Peki İngilizce olarak hangi alanlarda içerikler daha çok tutuluyor? Ve hangi yöntemlerle sitenizi kullanıcıya duyuyorsunuz? Bu konu birçok kişi tarafından merak ediliyor. Onlar adına sormuş olayım :)
WpÖmerFaruk valla hocam benim tüm sitelerimde organik hit her zaman yüzde 90 civarında olmuştur. O yüzden pek bilmiyorum hiti nasıl arttırırız. Ben genelde googleda ilk sayfaya rahat çıkabileceğim yazılar yazıyorum. Genelde yazılmadık bir konu bulursam direk yazıyorum ve ilk 5 -6 da oluyorum. Organik gelenler oluyor öyle olunca
Peki hangi kategorilerde içerikler üretiyorsunuz? Merak edenler için size de sorayım.