KomanBeğrek adlı üyeden alıntı
Çok güzel ama sizin bu tasarımı yaptığınızdan beri tek isteğim arama yerini daha güzel bir hale getirmeniz. Geri her şey çok çok güzel, başarılar diliyorum.İyi forumlar.
Merhaba. Öncelikle güzel bir tema, başarılarınızın devamını dilerim. Yalnız biraz dost yorumu yapmak istiyorum:
- Sizde material tasarımı seven bir kimseye benziyorsunuz, benim gibi. Ancak size önerim flat ve material tasarımı karıştırıp kullanmanız. ( border-radius:0!important; )
- Film tavsiyeleri kategorisindeki yazılar çok hoş dururken, Teknoloji kategorisindeki yazı başlıkları bitişik duruyor.
- Arama butonu hiç olmamamış. Tıklandığında popup açılsa daha iyi olur.
- Yukarı çık butonu yerine material icons ailesinden arrow_upward ikonunu kullanabilirsin.
- 404 sayfasında sorunlar var. include ederken hata yapmışsın sanırım
Bunların dışında hoş bir tema olmuş. İlerde belki kullanırım. Ben de bir tema yazmayı düşünüyorum. Müsaitsen skype'tan konuşabilir miyiz?
- Sizde material tasarımı seven bir kimseye benziyorsunuz, benim gibi. Ancak size önerim flat ve material tasarımı karıştırıp kullanmanız. ( border-radius:0!important; )
- Film tavsiyeleri kategorisindeki yazılar çok hoş dururken, Teknoloji kategorisindeki yazı başlıkları bitişik duruyor.
- Arama butonu hiç olmamamış. Tıklandığında popup açılsa daha iyi olur.
- Yukarı çık butonu yerine material icons ailesinden arrow_upward ikonunu kullanabilirsin.
- 404 sayfasında sorunlar var. include ederken hata yapmışsın sanırım
Bunların dışında hoş bir tema olmuş. İlerde belki kullanırım. Ben de bir tema yazmayı düşünüyorum. Müsaitsen skype'tan konuşabilir miyiz?
Bu tarz bir temaya ihtiyacım vardı. Ufak detaylarla ilgilenip kullanıma alacağım. Eline sağlık.
Gayet güzel bir çalışma
güzel görünüyor dahada şık hale getirebilirsiniz :)
daha da iyileşeceğini düşünüyorum . başarılar
v2.5 Güncellemesi yapıldı bu güncelleme ile bir kaç değişiklik yapıldı tekrardan incelemenizi tavsiye ederim ve lütfen değerli yorumlarınızı, eleştirilerinizi esirgemeyin. Değişiklik listesi aşağıdadır. Bu değişiklikler sadece full sürüm için getirildi. Demo adresinden temayı tekrar inceleyebilirsiniz demo için tıklayın.
1- Yep Yeni Arama Kutusu Görünümü Eklendi
2- Yakın İçerik Başlıkları Düzeltildi.
3- Yukarı Çık Butonu Değiştirildi.
4- 404 Hatası Sayfası Yeniden Düzenlendi.
5- Menü Bar Rengi Değiştirildi.
6- Artık Menülerinize İkon Ekleyebilirsiniz.