Merhaba,
Bundan önceki tüm siparişlerinizi fazlasıyla tamamlamış bulunmaktayız. Bu siparişinizde sorun çıkmasının başlıca nedenlerini destek talebinde size iletmiş bulunmaktayız. 200,000 izlenmeyi bir günde tamamlamak çok riskli ve zor bir durum. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla SosyalATOM.
Bundan önceki tüm siparişlerinizi fazlasıyla tamamlamış bulunmaktayız. Bu siparişinizde sorun çıkmasının başlıca nedenlerini destek talebinde size iletmiş bulunmaktayız. 200,000 izlenmeyi bir günde tamamlamak çok riskli ve zor bir durum. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla SosyalATOM.
1)Hocam ben sizden bu zamana kadar hiçbir siparişimi fazlası ile tamamlamanızı talep etmedim. Girdiğim kadarını tamamlayın yeter.
2)Siparişimin gecikmesindeki başlıca nedenler instagram güncellemesinden kaynaklanıyor ise sorun düzelene kadar servisi kaldırırsınız, önceden girilmiş siparişleri tamamlamaya çalışırsınız. Sorun varken bu sorunun üstüne servisi geçici olarak kaldırmayıp yeni siparişler almak sizi sıkıntıya sokar.
3)200.000 izlenmeyi bir günde tamamlamak çok riskli bir durum ise servis açıklamasına “0-2 saat içinde başlar, 0-6 saat içinde tamamlanır” yazmayacaksınız. Böyle bir durum varsa servis detayına örnek veriyorum; “100K ve üstü izlenme siparişlerinizin tamamlanması yukarıda belirtilen süreden daha uzun sürebilir” yazıp bizlerinde gecikme ihtimalini düşünüp sonuçlarını bilerek hareket etmemizi sağlayabilirsiniz.
Haksızmıyım ?