KomanBeğrek adlı üyeden alıntı

Amin hocam en çokta para kazanmaya başladım tam bilgisayar topluyacağım dolar yükseldi en çokta buna üzüldüm. Artık sağlık olsun.

Maalesef zaten doların yükselişi, ilk olarak teknolojik aletlere yansıyor, geçen sene aldığım macbook pro'nun fiyatı neredeyse 1.5 kat, cihaz aynı, eskiden fiyatı düşerdi, şimdi reşat altını gibi alıyorsun cihaz değer kazanıyor.

HAYIRSEVER adlı üyeden alıntı

Apple Notebook alıcaz dolar bekliyoruz arkadaş işe bak ya :D

Seçimden sonra belki düşer ümidimiz o yönde.

Seçimlerin sonucu ne olursa olsun, ülke siyasetindeki belirsizlik ortadan kalkacağı için dolar bir kısım düşecektir. Ancak yıl sonu beklentimiz şimdikinden daha yüksek olacağı yönünde, bu tamamıyla üretmemiz ve sürekli tüketen bir toplum olmamızla alakalı.

MRCBOX adlı üyeden alıntı

altına bak 186 ken almadik 196 da aldık su an 198

Bundan tam 2 ay önce gram altın 175 civarındaydı. o zaman sene sonu 200 olacağını söylediğimizde bize güldüler, gülmekte haklıymışlar, sene sonu değil ortasında 200'ü gördü :)

Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı

3k dolarla yatırıma başladım şu an 750 dolar kârdayım düşünce alıp yükselince satıyorum.

Merhaba zaten ülkenin hemen yarısı şu an sadece dolar alım satımı ile aradaki farktan para kazanıyor :) Maalesef ticaret durma noktasına geldi.

SkyGhostAir adlı üyeden alıntı

Dolar bozmak için en uygun zaman ne zaman sizce? Birde bu alış satış arasındaki fark çok geldi gözüme 172 dolar bozacağım şu an satarken 787TL veriyor alırken 823TL fiyat çıkarıyor aradaki fark neden kaynaklanıyor? Banka politikası mı?

Bana göre seçimlerden bir gün önce dolar bozulmalı, çünkü seçimin sonucu ne olursa olsun ülke siyasetindeki belirsizlik düzeleceğinden Türk lirası dolar karşısında değer kazanacaktır.