-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
IT Manager
-
-
Ad Soyad
I** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Bunun bi çok sebebi var aslında, yapılan çalışmalardan tutunda girilen görsellerin metinlerine ve özgünlüğüne kadar. En büyük avantajı ise zamanında üste çıkan sitelerin almış olduğu ziyaretçiler. Ziyaretçi ne kadar çoksa sıralamada tutunmak o kadar kolay
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Telekomünikasyon
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Seo açısından hiçbir sorun teşkil etmiyormu ya?
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Bocam mesela diyelim ki ben "okulların ne zaman tatil olacağını" google de arıyorum.
İlk siradaki news kayıtlı siteye tıkladım diyelim adam beni sitede tutmak için 4.000 kelime makale yazmış ben makaleyi yazana saydırarak aşağı doğru iniyorum ve aradağımıda makale ortasına gizlediğinden bulmak için can çekişiyorum. Sonra aradığımı bulduğumda siteyi hemen kapatıp bir daha girmiyorum.
Bunun yerine ilk sırada 1 satırlık içeriği olan site olsa ve direkt aradığım şeyi bana sunsa ben hep ona tıklar bir daha spam sitelerle vakit kaybetmezdim :)
Burada asıl önemli olan kelime sayısı değil verdiğin bilgiye ne kadar ulaşılabilir olduğu. (Cümle devrik oldu inşallah demek istediğimi anlatabilmişimdir. :) )
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Telekomünikasyon
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Çok iyi anladım Samet Yıldırım :)
Ama wordpressde seo için baya sorun oldu ya :) makale içerik girmesem sadece görsel olsa bi dünya hata alıyorum :) benim sitem hizmet sitesi tadilat dekorasyon konulu. En az 10 tane kategorim var atıyorum anahtar teslimat asmatavan banyo mutfak vs. Vs. Müşteri bu tür sitelerde yazıları pek okumuyolar resimle ilerliyolar. Ne yol izlemem lazım kararsızım açıkcası