-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
50-60 bin kişilik facebook sayfası almak için 100 TL'ye anlaştık. Üstelik sayfa sahibi ile sayfa üzerinden de yazıştık. Ancak hesap numarası vermemesi, çok sahte gözüken bir kişisel sayfa kullanması beni huylandırmıştı. Parayı hesap numarasına gçmdermek istedim hesabım yok telefon numaram üzerinden ATM'ye gönder dedi. Üstelik ben müslüman adamım dolandırmam, kul hakkı yemem edebiyatı da yaptı. Parayı gönderdim ve hala ayni edebiyatı yaptı. Parayı anında çekti ama yine çektiğini kabul etmedi. Nasıl göz göre göre dolandırlıdım diye hala kendime kızıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
+19852848375 ve kapanması üzerine 02162322680 numaralarıyla Adwords ten aradığını söyledi 250 tl hediye çeki kazandınız dedi, zeki bir kızdı ve çok çabuk cevap veriyordu bilişim sektörüne hakimdi. Şifremi de istemedi. Kartımda başka para yok zaten diye yem atmasam epey bir miktar daha alabilirdi. Sadece 13,06 TL alabildi. Telefon açsa ve deseki 50 TL ye ihtiyacım var tillahi gönderirdim o ses tonundaki kararlılığa. Ben de dedim ki Google'dan arayanlar hep zeki insanlar oluyorlar bu insanları nasıl seçiyorsunuz bilmiyorum ama bana sunduğunuz arama motoru hizmetinden ötürü size ödeme yapmak isterdim dedim. O sıra mikrofonu kapattı ve yanındakilerle kahkahalarla güldüğünü hissedebildim. Hesabımda hiç bir arama kelimesi ve kampanya kalmamıştı. Esasında uzun zamandır gereksiz şeyleri düzenlemek için uğraşıyordum ve çok yardımcı oldu. Yinede böyle bir mecrada kendini geliştirmektense helal lokma peşinde koşmasını tavsiye edeceğim. Benim için kaç 13 ler yanındaki sıfırlarla gitti. Ona üzülecek değilim. Lakin bu konuda 5-6 yıllık deneyimleri olan insanlar var ve onlara üzülmemek elde değil. Google bu konuda bence düzenlemeye gitmeli. Yönetici hesabı tanımlamadan önce büyük ve dikkat çekici bir uyarı koymalı, yönetici hesabından vazgeçiş için yarım saat opsiyon tanımalı. Gönderdiği maile tıkladığında da vazgeçebilmeli. Esasında bir kaç kalem daha var yazmam gereken lakin gereksiz sözcüklerden kaçınıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
bilgisyar Teknikeri
-
-
Ad Soyad
I** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
banner satın aldım ben 100 liranın ustundeydi:S:S:S
KaraDepo
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
500 TL :( kaybettim wmaracida bir iş almıştım sağolsun yöneticiler o arkadaşı uzaklaştırdılar :) çıkardığım ders ücret almadan ticaret puanı olmayanlara çalışmamak :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
ASametYildirim adlı üyeden alıntı
Allah'a çok şükür wmaraci güvencesiyle 1 kuruş bile kaybetmedim. :)
Hatta geçenlerde wmaraci üzerinden kuzenimle ortaklaşa bir alışveriş yapacaktık bu konuşmadan görüntü ekleyeyim :)
Bana bu günleri gösterdiğin için çok teşekkür ederim wmaraci yönetimi :)
Sen bi mesajı güncelle en iyisi son olan olaydan sonra :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kaybetme korkusu olduğu için belki de kazanamıyorum. O 100 TL' yi kaybedersem iş çözülecek de... :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Online oyunda hesap satın alırken dolandırılmıştım :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / K
-
Meslek
TANITIM HİZMETLERİ
-
-
Ad Soyad
E** F**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
sitemi **************nın birisine kaptırdım. güzel bir ders oldu benim için tabii.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ç** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Valla zamanında bi' kulak arkası kalmıştı, sonrasında akıllandık... Hayat dersi veriyorlar bi' yerde. Giden para olsun ne yapalım. :D