-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İşte bende bu konuyu görüp o yüzden açtım bunu :)
Telif Bildirimi & Reklam
Filmreisi.com sitesi 5651 sayılı ilgili yasanın 5.maddesince tanımlanmış yer sağlayıcı ünvanıyla hizmet vermektedir.Bu yasaya göre,site yönetiminin hukuku çiğneyen aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü bulunmamaktadır.Bu sebeple,sitemiz uyar/kaldır kuralını benimsemiştir.Telif hakkına sahip olan filmlerin illegal bir yolla paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri,info@filmreisi.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Buraya gelen talep ve şikayetler hukuksal olarak incelenecek,şikayet uygun görüldüğü takdirde,Telif haklı içerikler sitemizden sonsuza dek kaldırılacaktır.Kaldırdığımızda sizi mail ile kaldırdığımıza yönelik bilgilendireceğiz.
5651 Sayılı İlgili Yasa:
MADDE 5
(1) Yer sağlayıcı,yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir.(2) Yer sağlayıcı,yer sağladığı hukuka aykırı içerikten,ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla,bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.
Bölümünü paylaştım ama ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Neden bu yolu tercih ediyorsunuz mahkemelik olma durumunu bilerek ? Öğrenci iken para kazanmayı istemeniz güzel bir şey ama bunun için makale yazabilirsiniz, insanlara işlerinde yardım edebilirsiniz fiziksel bir işte çalışabilirsiniz. Bir sürü iş yapabileceğiniz alanvar, 2 ayda ne kadar ücret kazandınız o sitenizden ?
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ücret kazanmadım henüz çünkü reklam koymadım herkes yapıyorda neden ben yapmayayım fikriyle başladım en kötü hosting değişiriz gibi duruyor durum şimdilik
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
Y** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yabancı lokasyon hosting kullanmanı tavsiye ederim ve alan adı whois bilgileri silinmeli yani gizli tutulmalı ve sitenin ftpsine bağlanırken bilgisayarında vpn olması gerekiyor bu dediklerimi yaparsan telif atsalar bile kaldırırsın ayriyetten senı bulamazlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Doğru söylüyorsunuz hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Professional SEO Expert
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Hocam söylemiş olduğunuz yasa forum siteleri, portal siteleri gibi siteler için geçerlidir. sizin siteniz yer sağlayıcıdız. üyelerin paylaştığı konulardan siteniz mesul değildir. fakat sitede içerik giren tek bir üye var oda admin yani yine kendinizden mesulsunuz oluyor. Film sitelerinde istediği kadar uyar kaldır prensibi olsun. noter onaylı değil herhangi bir hükümlülüğü yok text olarak yazılmış bir metin hiç firma buna uymak zorunda değil sizi uyarmadan direk mahkemeye verme haklarına sahiptirler. çünkü siz onların hakkını geçerek filmi kendi sitenizde yayınlamışsınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-