Okula ilk başladığım zamanki tasarımlarda var şu sıra okuldan mezun olduğum tasarımlarda. Arada 2 yıl fark var bu yüzden attım.
worldww adlı üyeden alıntı
Evet, ben de arkadaşa katılıyorum. Bir kısmı profesyonelce hazırlanmış, bir kısmında font hataları dahi var.
Üniversteye ilk başladığım zaman ki tasarımlarımda var sonraki tasarımlarımda. Arada yıl farkı var
devrimedia adlı üyeden alıntı
1. Bu çalışmaların bir çoğunu sizin yaptığınıza inanmıyorum.
2. Lisanslı demişsiniz afedersiniz ama nasıl lisansladınız ? Noterden tastiklimi çalışmalarınız ?
3. Sana daha fazla geliştirmelisin kendini fikirler iyi olabilir fakat tasarıma dökme konusunda 10 üzerinden 4 veriyorum :)
1 - İnanmak zorunda değilsiniz inandırmak zorundada değilim. Çalışmalarımı behance'den takip edebilirsiniz. Bu çalışmaların her bir dosyasınını fotoğraflı olarak gösterebilirim. Buda sizi haksız çıkarır.
2 - Evet lisanslı çalışmalar google üzerinde telif hakkına sahip.
3- Yorumunuz için teşekkür ederim. Dikkat Edeceğim.
Son olarak ön yargı ile yaklaşmak insan hayatını zorlaştıran etkenlerden bir tanesi bu tasarımlar arasında yıl farkı var okul başı ve aradan geçen yıllar var. Bir şey denemek için açtım. Beklediğim yorumlarımı aldım teşekkürler. Projeme katkı sağladığınız için iyi forumlar.
Yeğeninizin tasarımlarınızı atarsanız fikir edinmeyi ve gözlemlemeyi isterim. Yorumunuz için teşekkürler. İyi forumlar.