lostyazilim
tr.link

Vodafone Sosyal Pass hakkında

6 Mesajlar 842 Okunma
lstbozum
tr.link

Stark_IV Stark_IV Sosyal Medya Virtüözü Kullanıcı
  • Üyelik 05.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Sosyal Medya
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 607
  • Beğeniler 0 / 155
  • Ticaret 25, (%100)
Merhaba,

14 yıldır turkcell kullanıcısıyım başka bir operatöre hiç geçmedim o yüzden bilgim yok araştırdım ama net bir sonuca ulaşamadım, vodafone da mesai saatleri dışı diye şu an destek veremiyor.

Kullanan arkadaşlara iki sorum var yanıtlarlarsa sevinirim;

1-) Sosyal Pass paketi için faturalı şart mı hazır karta yapılabiliyor mu?
2-) Faturalı & Hazır kart çıkartma fiyatları ne kadar?

Turkcell'de 532'li hattı 100 ₺ ye çıkartmıştım. Teşekkür ederim şimdiden yanıtlayacak olanlara.

wmaraci
reklam

kelebek kelebek WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Geliştirici
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 3142
  • Beğeniler 60 / 764
  • Ticaret 5, (%100)
İkincisini bilmiyorum fakat birincisi için faturalı olmak şart değil.

• Üyelik 05.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Sosyal Medya
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 607
  • Beğeniler 0 / 155
  • Ticaret 25, (%100)

kelebek adlı üyeden alıntı

İkincisini bilmiyorum fakat birincisi için faturalı olmak şart değil.

Teşekkür ederim hocam

sterk sterk boş kalsın olunca yazarım Kullanıcı
  • Üyelik 29.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Atama bekliyor
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** Y**
  • Mesajlar 1296
  • Beğeniler 339 / 338
  • Ticaret 6, (%100)
Stark_IV

İlk başta Turkcell'den Vodafone geçeceğiniz için sizden ücret almayacak yani 80-100 tl gibi paralar ödemeyeceksiniz.Tabi sıfır hat farklı bir şey.

http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/gani-tarifeler.php

şu tarifeyi incelemeni öneririm. Bende bunu kullanıyorum eski operatörümde 35 tlden 25 tl düştü rahatladım.Tarifenin içeriği yazıyor orada.Ben eski olduğum 28 TL'lik paketten yararlanamıyorum ama siz yararlanabilirsiniz.

Diğer sorunuza gelecek olursakta.Sosyal pas paketi faturalıda kazık gibi yani borudur.Arkadaşım fatıralı ordan baktım yani faturasızda daha düşük.

Şöyle bir seçenekte var.Red tarifelerinde zaten bu paketler var.Bomboş yere kafanızı yormayın.

Aklınıza takılan soru olursa seve yardımcı olurum ama lütfen @ beni bilgilendirin.

wmaraci
wmaraci

Dijiseo Dijiseo Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Copywriter
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad İ** B**
  • Mesajlar 1159
  • Beğeniler 394 / 299
  • Ticaret 17, (%94)
2 defa vodafone'ye girip çıktım. 2 TL için banka koşturmuşlardı bana. Ne yazık ki ısınamıyorum şu Vodafone'ye. Yaşınızı bilmiyorum ama https://www.selfy.com.tr/ kullanabilirsiniz. Taahhüdüm bitmesine rağmen uzattım. Memnunum.

• Üyelik 05.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Sosyal Medya
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 607
  • Beğeniler 0 / 155
  • Ticaret 25, (%100)

Dijiseo adlı üyeden alıntı

2 defa vodafone'ye girip çıktım. 2 TL için banka koşturmuşlardı bana. Ne yazık ki ısınamıyorum şu Vodafone'ye. Yaşınızı bilmiyorum ama https://www.selfy.com.tr/ kullanabilirsiniz. Taahhüdüm bitmesine rağmen uzattım. Memnunum.

Turkcell'den başkasını kullanmam zaten hocam bir iş için lazım. Teşekkür ederim.

sterk adlı üyeden alıntı

Stark_IV

İlk başta Turkcell'den Vodafone geçeceğiniz için sizden ücret almayacak yani 80-100 tl gibi paralar ödemeyeceksiniz.Tabi sıfır hat farklı bir şey.

http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/gani-tarifeler.php

şu tarifeyi incelemeni öneririm. Bende bunu kullanıyorum eski operatörümde 35 tlden 25 tl düştü rahatladım.Tarifenin içeriği yazıyor orada.Ben eski olduğum 28 TL'lik paketten yararlanamıyorum ama siz yararlanabilirsiniz.

Diğer sorunuza gelecek olursakta.Sosyal pas paketi faturalıda kazık gibi yani borudur.Arkadaşım fatıralı ordan baktım yani faturasızda daha düşük.

Şöyle bir seçenekte var.Red tarifelerinde zaten bu paketler var.Bomboş yere kafanızı yormayın.

Aklınıza takılan soru olursa seve yardımcı olurum ama lütfen @ beni bilgilendirin.

Turkcell'den ayrılmayı düşünmüyorum hocam bir iş için lazım ondan alacağım, teşekkür ederim bir inceleyeyim.

wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al