Selamlar,
Tasarımınıza nefes aldırmanız lazım. Yani şöyle, Hemen İzle butonunu, yeşil içerisinde o kadar sıkıştırmışsınız ki boğuluyor adeta. Ya butonu büyütün, ya da fontu küçültün. Mesela: https://www.google.com/search?q=button+examples&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi8oav46t_bAhWFCiwKHdBMAQYQ_AUICigB&biw=2560&bih=1255#imgrc=_ şeklinde örnekleri inceleyebilirsiniz.

Sağ bardaki ikonlar çok büyük, verilmek istenen mesajı gölgeliyorlar.

Manşette ortalı alanda sola yaslı kullandığınızda bir dayanak hissi verebileceğiniz şey bulamazsanız onlar orada uçar gibi görünür. Örneğin: https://www.google.com/search?q=button+examples&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi8oav46t_bAhWFCiwKHdBMAQYQ_AUICigB&biw=2560&bih=1255#imgrc=_ buralarda birkaç örnek var yine.

Logoyu öylesine yapmış olabilirsiniz ama özellikle yaptıysanız sürdürülebilirlik mesajı veriyor ve kaçak yayın yapan film sitesine hiç gitmemiş, logo renkleriyle de sitenin yeşili uyumsuz olmuş.

Behance üzerinden UI/UX örneklerini incelerseniz çok daha güzel şeyler oturacaktır aklınıza. Onun dışında Sherpa Blog'daki UI/UX makalelerini, ingilizce biliyorsanız önerdikleri kitapları okumanızı öneririm.