SATILDI !

Site Adresi: PanelTR.NET
İstenilen Fiyat: 200 TL
Sitenin Aylık Getirisi: Yok , bakiyesi biten müşterilere bildirilip üyelikleri silinmiştir daha hizmet vermeyeceğim için.
Sitenin Kategorisi: SMM - Sosyal Medya Hizmeti
Günlük Tekil Hit Sayısı: Şu an yok , reklam vb. kesildi.
Site Analiz Bilgileri: https://wmaraci.com/site-analizi/paneltr.net
Satışa Hosting Dahilmi?: Dilerseniz 8 , 9 ay kadar kendi sunucumda barınabilir hosting firmalarınızdan aldığınız gibi tüm hosting bilgileriniz verilir dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.
Banlı Olduğu Sponsor: Yok
Banlı Olduğu Arama Motoru: Yok
Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi: Evet, açık kaynak olarak dahildir. Yazılım bana aittir herhangi bir problem durumu yoktur.

Ekstra: PayTR , Paywant veya Buypayer istediğiniz ödeme apisini ücretsiz olarak sisteminize ekleyip aktif ödeme alabilir halde teslim edicem. (Buypayer anında onay vermektedir.)

Özel Notlar: Arkadaşlar yazılım bana aittir zamanında kiralık olarak hizmet vermekteydim ancak artık açık kaynak olarak satışa sundum, yeni başlayıp hazır bir şekilde siteyi teslim almak isteyenler için script ücretinden daha uyguna siteyi vermekteyim .NET domainini 38 TL ye guzel.net.tr üzerinden regledim ve alıcıya devredeceğim aynı şekilde alıcı dilerse 8 9 ay kadar host bilgileri ile birlikte sınırsız host sağlayacağım kendi sunucum üzerinden kısaca domain ve host masrafından kurtulmuş olup script ücretinin bile altında bir fiyata kurulu tertemiz bir sitenin sahibi olacak.