-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Tsk personeli
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Selamlar arkadaşlar günaydın,
İnstagramla alakalı otomasyon sitem var, wm aracı olsun tanıtım yazıları olsun elimden geldiği kadar reklam vermeye çalışıyorum fakat ne gelen var ne giden.. Buu reklam olayları da en bilgisiz olduğum konulardan.
Şimdi bu sistem için gidip saçma sapan yerlere reklam verirsemde gelen olmaz,
Fiyatlar deseniz araştırdım 3/4 tane daha site var benim gibi ama fiyatları çok uçuk benimkine göre, fiyatları yükseltsem niye yükselttin olur,
3 gün deneme sürümü var, onu kaldırasam insan görmediği şeyi almaz,
Ne yapmalıyım arkadaşlar?
Nerelere reklamda yoğunlaşmalıyım, kullanıcı çekmek için daha neler yapmalıyım bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
(NOT: Böyle reklam ajansları vs gibi iş yapan arkadaşlarım varsa onlar ilede çalışabilirim ücretlerini vercem reklamımı yapacaklar gibi.)
MRCBOX
<?echo "Hello wmaraci";?>
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webtasarim
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
açık konuşalım hazir sistemle biryere gelmeniz çok zor müşteriye farklı ne sunuyorsunuz ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Tsk personeli
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Hazır sistem hocam evet fakat %60 kadarı editli ve sistem diğerleri gibi değil, çalışıyor.
Ayrıca müşterilere ayrı bişey sunmam için aynı işi yaptığımız bi 5/10 tane site bulmanız lazım ki o kadarı yok. Yine de ayrı bişeyler sunun derseniz siteye üyelik sms sistemiyle yapılıyo ve diğer siteler gibi proxy sorunumuz yok hesap eklemekte sıkıntı çıkartmıyoruz :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Freelancer SEO
-
-
Ad Soyad
U** Ç**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Girişimcilik Biraz sabır işidir hocam, olabildiğince pazar yerlerinde yer almaya çalışın aktiflik süreniz artsın gözle görünürlük oranınız artacaktır. Zamanla müşteriler gelecektir.
Reklam bu işte çok önemli.
Vovcu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-