2018 Dünya Kupasını Takip Edebileceğiniz Araçlar




Bildiğiniz üzere bu sene Dünya Kupası Rusya’da gerçekleşecek. Şayet sizler de bu ihtişamlı faalliğin hiçbir ayrıntısını kaçırmak istemiyorsanız, Google’ın nimetlerinden yararlanabilirsiniz.

Bu yıl tertip edilecek Dünya Kupası aktiflikleri ülkemizde ve dünyada büyük bir alaka ile izleniyor. 32 ülkenin rekabet ettiği ve 3.2 milyar insanın seyirci olduğu bu faallik, şayet sizler için de coşku vericiyse, teknolojinin nimetlerinden faydalanabilirsiniz. Bu noktada siz futbol severlerin, faalliklerden haberdar olmasını sağlamak için 5 faydalı Google taşıtı teklifimiz var. İşte Dünya Kupasını takip etmek için kullanabileceğiniz araçlar.

Google Haberler



Google Haberler, her mevzuda olduğu gibi bu mevzuda da gündemden geri kalmayacak. Canlı skorları, gollerin neticelerini ve yanaşan maçları bu platformdan basitlikle takip edebilirsiniz.

-

Google Asistan



Google Asistan, netlikle tüm suallerinize yanıt verebilir. Usunuza gelen her suali cevaplayabilecek olan teknoloji, Dünya Kupası süresince en yakın arkadaşınız olacak.

-

Google Haritalar



Google Haritalar da ne ilgisi var?” demeyin. Bu platform hangi bar veya lokantaların oyunları göstereceğini sizlere bildirmektedir. Başka Bir Deyişle şayet meşrubatınızı yudumlarken veya yemeğinizi yerken Dünya Kupası'nı izlemek istiyorsanız, bu uygulamayı kullanmanızda bereket var.

-

Google arama



Google arama, birkaç Dünya kupası özelliği ile daha işlevsel hale getirildi. Grup tabloları, trend oyuncular ve alakalı tweetleri görebileceğiniz arama ekranında, aradığınız her şeye basitçe erişebileceksiniz.

Kaynak: www[.]makeuseof[.]com/tag/google-tools-world-cup/

Sizce hangi takım kazanır?
İran mı? İspanya mı?
(Bugün saat 21:00 oynanacak.)