-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hep iyi niyetle tüm alım satım yaptıklarıma, herkese elimden gelen ne varsa yardım etmeye çalıştım, çalışıyordum. Artık bitti. Bundan sonra yardım gibi görünsün adı altında kapalı şekilde soruyla karışık bilgi vereceğim ve yalnızca bilgi amaçlı yardım edeceğim. Hatta aştım, bu yardım ya bilgi ya da para karşılığı olacak.
İyi niyetim öldü. Allah rahmet eylesin. Cümlemizin başı sağ olsun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Durgun sular derin akar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
En mantıklı tercih. Aramıza hoşgeldiniz. Ben de bircok konuda harika yazılar yazip bilgi verecek biriyim lakin daha sonra bu fikirlerin ve bilgilerin her birinin bana para kazandırdıği aklıma gelince ve insanların son derece vefasız olduklarını düşününce vakit nakittir diyorum ve vaktimi harcayanlardan nakit alıyorum.
Alice harikalar diyarında yaşayan bir polyanna olmak için dünya çok kötü bir yer. 1.dereceden arkadaşım dostum olmadığı takdirde birine asla önemli bilgileri ve bir şeyleri öğretmiyorum.
Şimdi bencilsin diyenler vs.. çıkar evet öyleyim. Tam da olmasi gerektiği gibi. Ben saatlerimi aylarimı harcıyorum o şeyleri öğrenmek icin 2 3 dilde konu tarıyorum pratikte tekrar tekrar deneyip püf noktalar ve kestirme yollar üretiyorum. Ticaret forumunda bencil olmayan insan kaybetmeye mahkumdur. Girişimcilik dediğiniz şey bir başkasının göremediği düşunemediği ya da harekete geçemediği fikrinizi kendinizin projelendirmesi ya da fikrinizden para kazanmanızdır zaten.
mxaksoy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
"kural ne ise odur" mantığıyla hareket edin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web developer
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sorueki Merhabalar hocam.Acaba sizi bu kadar bıktıran nedir? Sadece merakımdan soruyorum.Benimde bir soru cevap sitem var orada da ben soruları vs. cevaplıyorum soruyu soran insanlarda cevabı alıp hemen kaçıyorlar.Doğru cevap olarak bile işaretlemiyorlar.Hatta teşekkür bile etmiyorlar.İnsanlara faydalı olmaya çalışıyorum fakat insanlar çok vefasız.Sizde mi bundan dolayı bu kadar sıkıldınız?
Web sitem: yazilimsoru.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
web programlama
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
sadece işleri düştümü mesaj atan üçkağıtçılar var 1 kez normal mesaj atmadı be :) Şuan forumda olan bazıları nada 1 yıla yakın vakit harcadım sırf samimiyetimden ama işi bittimi şutladı bizi :D Şu ana kadar nezaman güvendiysem hep sonu kötü bitti, bundan sonra güven yok çıkar var :)
MultiAnaliz.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Vatandaşın birine (yaşı 20 görünüyor) yardım için pm den iletişime geç diyorum.
Giriş aynen şu: ''nasıl bir yardımda bulanacaksınız dostum''
Neyse dedim insanlık halidir, yapması gerekenleri yazdım vatandaşa.
Cevap ise bu şekilde: ''eyw dostum yarın yapacagım boş oldugm vakit bunları''
Babasının oğluyuz ya:)
Nezaket, minnet, empati sıfırın altında bazı insanlarda maalesef. Doğal olarak bu tarz insanlarla karşılaşınca insanda yardım isteği fazlası ile azalıyor.
2 kişi bu mesajı beğendi.