nekadar etik bilinmez ama bence yorum satın alın bi şekilde çünkü yorum atmak makaleyi guncel tutmaya yarıyor üst siralarada bu sekilde çıkarsınız hem tartışma ortamı yaratirsaniz daha çok insan yorum atabilir bu yüzden biraz secici kilit konularda yazın ufak tefek stratejilerle etkilesiminiz artarzaten siteniz belli bir seviyeye gelmiş durumda
Daha önce denedim ama yorumlar ve yorum atan kişilerin ismi çok belli etti. bu yüzden doğal olarak yorum bekliyorum. arada atan oluyor :)
Web Siteniz daha yeni sayılabilecek bir türden. Biraz zaman geçmesini bekle bence sitenizin otoritesi artsın. Küçük çocuk gibi düşünün büyüdükçe kendini daha iyi ifade edecek ve tanınacaktır.
Aynı Kategoride bir sürü web sitesi bulunuyor onlardan tek tük tanıtım yazısı almaya başlayabilirsin. Yada Sosyal medya ya önem verebilirsin burası sana kalmış.
Eğer Her hangi bir sorun olursa buradayım bana özel mesaj yollarsan cevaplarım.
Teşekkürler.
Aynı Kategoride bir sürü web sitesi bulunuyor onlardan tek tük tanıtım yazısı almaya başlayabilirsin. Yada Sosyal medya ya önem verebilirsin burası sana kalmış.
Eğer Her hangi bir sorun olursa buradayım bana özel mesaj yollarsan cevaplarım.
Teşekkürler.
Sosyal medyada ilk olarak hangi siteye önem vereyim. Facebook? Twitter instagram? ve ya diğerleri
Güncel konuları takip etmeniz gerekiyor. Aranan kelimelere ilişkin çok nadir yazılar var.
mesala örnek verebilirsimizin fikir açısında?