Serin2434 adlı üyeden alıntı

Peki bu saydiklarinizin hepsi 3 5 sene sonra mi olucak ? Ve bugunki saydiginiz elektrikli otomobilin fiyat listesinden haberiniz var mi yada o bahsettiklerinizin Türkiyeye uyarlanmasi ve tam bir sekilde adapte olmasi sizin torunlarinizin ve hatta onlarin bile torunlarinin torunlari ya gorur ya gormez ama merak etmeyin cunki biz zaten oteki tarafta olup bu bahsettiginiz ve saydiginiz teknolojiyi goremiyecegiz biz o gunlerin tas devri olucaz bugunun sartlarini goz onunde bulundurdugunuzda neyin ne olacagi belli olmicak bir durumdayiz ve bana gore alan arkadasin domainleri guzel ve yatirimlik is gorebilicek domainler bilginize :)


Endüstri 4.0 ne lütfen bir araştırın. Mecbur geçecek Türkiye. Endüstri 4.0 sadece kişiselleştirilmiş ürun değil ayni zamanda yeni bir çağın baslangicidir. Asyanin uzun zamandir süren önderliginin avrupaya gecmesidir. Sayet bunu yakalayamazsak dunyanin arabistani olucaz. Her seyi aliriz artik. Kisisellesmiş elektrikli otomobiller gelecek

Merak etmeyin taş devrinde olmayiz ben her dakika arastiriyorum adapte oluyorum bu konulara oğrendiginiz sürece adapte olabilirsiniz. Okumazsaniz sorgulamazsiniz arastirmazsaniz 2 sene sonra bile tas devrinde kalabilirsiniz.

2060da yapay zeka yapay süper zeka haline gelecek görüsü hakim bu ne demek biliyor musunuz yeni bir dünyanin başlangici bir boyut atlamak demek yani gelecek sandiginiz kadar uzak değil. Ülke olarak biz geriyiz sadece.

Mazot benzin konusuna gelirsek rekabet arttikca fiyatlar dusecek merak etmeyin. Guncel dolar kuruyla enflasyonla her sey pahali sogan 6 lira patatesin tanesi 1 lira ona bakarsaniz. Rekabet arttikca arz talep orani ve alternatif seceneklerin artmasi satis arttirma gibi stratejiler sonucu ücretler duser.

Mercedesin Türkiye temsilcisi 2020den itibaren içten yanmalı motorlu araclarina yatirim yapmayacaklarini söyledi ha diyeceksiniz o mercedes hayır bircok marka su an bu piyasaya giriyor hyundaki, subaru hemen hemen hepsi. Tesla tek elinden kurtuluyor durum yani. Fiyatlar cok daha asagi inecektir.

Öyle göremeyecegiz falan diyorsunuz ya bu konulari araştirin 10 sene icerisinde neleri görebileceginize sasarsiniz.

Google muhendislik direktörü Ray Kurzweil(muazzam kitaplari vardir) gunde 150 hapla su an 20 30 sene daha yasamayi planliyor ve ölümsüzlugün bu sure zarfinda bulanacagini dusunuyor bu adam dunyanin sayili sirketlerinin birinde bas isimlerden biri.

Bilakis kafanakilleri falan da deneniyor zaten su an. Bu da mümkün bir olay. Öyle hayattan beklentisiz gelecek hayali olmayan bir insan gibi bakmayin olaya. Boş bir zamanimda konular falan açayim. Bizim insanimiz bu konularda cok bilgisiz(sizi tenzih ediyorum)

Edit: Mobilden yazıyorum oto düzeltme imla vs.. icin kusura bakmayın.