Arkadaşlar İngiltere'de ikamet eden 4 kişilik ( 2 türk 2 ingiliz ) bir ekiple ortak çalışma kararı aldık. Burada İngilizce makale hizmeti vermeyi düşünüyoruz. Arkadaşlar yazma işlemlerini yapacaklar ben tamamen işin SEO tarafına odaklanacağım ( Anahtar kelime kullanımı, ahrefs, adwords vb araçlarla kısa vadede hızlı getirisi olacak ora veya uzun kuyruk anahtar kelime çıkarılması vb.) Hem hazır makale hem de sipariş üzerine makale yazacağız. Ancak fiyat belirlerken ciddi anlamda sorun yaşadık. Çünkü burada 1 pound ortalama 6.2 TL . Hem fiyatların uygun olması lazım ki burada beklediğimiz düzeyde satış gerçekleştirebilelim, hem de oradaki adamları zaman-fiyat açısından doyurmamız lazım.

Türkçe makale piyasasının 1.2 TL ile 5 TL arasında değiştiğini düşünürsek, siz olsanız gerçekten emek verilmiş , anadili ingilizce olup iyi seviyede türkçe bilen ve anadili türkçe olup iyi derecede ingilizce kişiler tarafından yazılıp kontrol edilmiş , seo uyumlu, başlıkları tamamen özellikle seçilmiş ingilizce içerikler için kendinizi zorlarsanız hangi aralıklarda ödeme yapabilirdiniz ?

Arkadaşlar ankete bir webmaster olarak katılmanızı rica ederim, özellikle ingilizce niche site sahipleri ve niche site açmayı düşünenler katılırsa iyi olur.

(Multi)