-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
O** I**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Yaw arkadaş liseden daha yeni mezun olmuşum iş başvurularında bulundum her gittiğim yer daha önce iş Tecrübeniz var mı ? Yok diyorum olumsuz algılanıyor. E sen iş vermezsen, o vermezse, bu vermezse biz daha nerden tecrübe edinecez. Halbuki kendime de iş konusunda güveniyorum.
8 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
webfaresi.net r00tadmin
-
-
Ad Soyad
Ü** Ü**
-
-
-
Ticaret
27, (%93)
başvurduğunuz işler hangi sektörde ?
Webfaresi.net Beklerim
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web ve Masaüstü programlama
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yani demek istiyorlarki daha önce bu isleri ogrenmek icin bedavaya bir yerde calistirildinizmi ayak islerini yaptinizmi ucuza calistirildinizmi bunlari yaptiysaniz bir goruselim :)
Her Türlü Stabil Bot! | İnstagram, Twitter, Whatsapp ve daha fazlası için PM!
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
İskur programindan gir. 1 yil oyle calis. tecruben olur.
Giyse.com - Giyim Moda, Ayakkabı, Çanta ve Aksesuar Online Alışveriş
Ranay
WM Aracı
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bankacı
-
-
Ad Soyad
B** N**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Lise yıllarında semtin giyim mağazalarından bir tanesinde part time olarak 4 yıl satış danışmanlığı yaparak hem bütçenize hem ailenize destek oldunuz. Bu süre zarfında birbirinden farklı tecrübeler edindiniz.
Liseyi bitirince üniversite öğrenciliğiniz döneminde ise gerçek bir iş tecrübesi ve hayat hakkında birşey öğrenebilmek adına bir bankanın taşeron firmasında saha satış danışmanı olarak görev alıp part time şekilde gerek çat kapı, gerek esnaf esnaf , gerek ise stant usulü kredi kartı ve banka ürünleri sattınız.
Üniversite okumadıysanız lisenin 4.sınıfında diye uyarlayıp kendinizden emin bir şekilde söyleyin.
Tutar üstadım, endişeniz olmasın.
Bu ülke zamanında Üniversiteyi yeni bitirmiş ve askerliğini tamamlamış, 2 yıl deneyimli 25 yaşını geçmemiş işçi ilanları da gördü. Müstahaktır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Kendinize güvendiğiniz alanları belirterek deneme süresi talep edin. İlla ki bir yer kabul edecektir.
Evet, süreç zordur ancak pes etmediğiniz takdirde kazanırsınız.
Eskiden Elk. Müh. olarak yeni mezun birini işe almıştık. İnanın, bildiğimiz otomatik sigortayı değiştirmeyi bilmiyordu. Neymiş, pratik gösterilmiyormuş okulda. Yahu 1 sigortayı değiştirmeyi kendin neden denemedin? diye sorduğumda ise ''gerek duymadım, diploma yeterli olacaktır diye'' cevabını aldım. Bu tarz durumlar maalesef fazlası ile yaşandığı için şirketler doğal olarak iş tecrübesi arıyorlar.
Bir başka Elk. Müh. arkadaşımız ise inşaatlara gidip bizzat kablo döşerdi mesela. Asla ''diplomam var'' havalarına girmezdi.
Siz olsanız ne yapardınız:)
Sabırlı olmayı bırakmayın derim. Hayırlısı olsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Meslek lisesi bu anlamda çok işe yarıyor. Öğrenci boş değilse çok iyi tecrübeler öğrenebiliyor. Tabi buna iş yerinin tutumuda önemli.
1 kişi bu mesajı beğendi.
cagdaskorkmaz.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yönetmen / Yapımcı
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Satış danışmanlığı ile ilgili istanbulda iseniz personel arıyoruz pm atabilirsiniz hocam, deneyim aramıyorum zaten iş ile ilgili tüm eğitimleri bizzat vereceğim.