Merhaba arkadaşlar her şeyden önce Kırşehir'de yaşıyorum ve ana sıkıntı bu :D Burada ne Tekstil işi yapan ne Baskı işi yapan adam var baskı yapsa bile kalitesi kötü. O yüzden size bir danışayım dedim öncelikle kendi tasarladığım tshirtler olacak ancak gerçekten kaliteli baskı ve tshirt olsun istiyorum çünkü kendi markamı yapmak istiyorum. Aklımda projeye göre aylık 1 tasarım yeterli yani her ay sadece 1 tshirt satacağım o yüzden en azından başlangıçta aman aman müşteri bulamayabilirim o açıdan bakınca toptan sınırına belki ulaşamayabilirim. Neyse sonuç olarak şu soruların cevaplarını merak ediyorum bu işi yapan kişiler yada bilen kişiler varsa.
- Nereden temin edebilirim? (Kalitesi güzel olmalı) En az kaç tane almak gerekir? Fiyat ne kadar? Şuan aklıma gelmeyen ancak temin etmek ile alakalı anlatacak neyiniz varsa dinlerim.
- Baskıyı nerede ve nasıl yaptırabilirim? (Kaliteli) En kaç ürüne baskı yapılmalı? Fiyat ne kadar? Şuan aklıma gelmeyen ancak baskı ile alakalı anlatacak neyiniz varsa dinlerim.
Bunlar dışında t shirt ile alakalı ne biliyorsanız anlatırsanız sevinirim.
Ek olarak: Ürünleri koyacağım kutuya da baskı yaptırmak istiyorum bunu da nerede yaptırabilirim?