Stores adlı üyeden alıntı

İstanbulda yaşamıyorum ama sık sık ziyaret ediyorum ayda 1 defa kesin gidiyorum kız arkadaşım ve arkadaş çevrem orada olduğundan dolayı ve şuan hatayda yaşıyorum. Benim gözlemim gerçekten "hatay usulü" olacaksa damak tadı uyuşmayabilir. Biraz daha İstanbul daki dönerciler ile harmanlamanız gerek bence. Birde 12 TL ortalama bir fiyat ama başlangıçta tanıtım için msilletin sizi arka arkaya tercih ederek el alışkanlığı ve damak alışkanlığı olması adına daha ucuz bir rakamdan açılış yapmanız bence daha mantıklı olacaktır. Mesela 7-8 TL tavuk 9-10 et döner gibi. Yani ilk ay biraz kar beklemekten ziyade kendi kendini döndürmesi ve müşteriye ulaşmayı hedeflemelisinşz.

-Tamamen kendi görüşümdür. Bu alanda uzman vs değilim.


Döner değil hocam kebap dürüm götüreceğiz oraya. Döneri ne hikmetse kimse başaramıyor orada.