-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Ölü restoranlar iş yapıyor burada. Bomonti semtindeyim ben. Gerçekten ölü restoranlar deli gibi iş yapıyor. Günlük 1000 dürümden bahsediyorlar.
thanks god
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
@darknov4 İstanbul'da yaşadığım için burada açmak zorundayım.
thanks god
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mali Müşavir
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kardeşim ulas kebap in lezzetini İstanbul a tasiyabilirsen basari olur diye tahmin ediyorum ama tavuk döner i her yerde yapıyorlar... Ben ulaş kebap i mersin e istedim is yogunlugundan cok ustunde duramadim dusundugun fiyat uygundur acilista tavuk 10 da olabilir.
Bu arada ben de Hatay li degilim fakat nerdeyse her hafta gidiyorum ,daha lezzetli kebaplar da var elbet ama dürüm dedigin için ulasin lezzeti dedim
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
learner
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Kesinlikle tutar ihtiyaç var çünkü; lanet istanbulda kemikli martı etini iğrenç bir dürüm haline getirip hanzo çalışanlarıyla günde yüzlerce satan çakallar yerine siz satın siz kazanın hocam. 12 tl çok yalnız dürüm boyutunu düşürüp içindeki malzemeyi bol tutarak uygun fiyata satın. Benim gibi her gün dışardan yiyen birisi 12 lira dönere vereceğime üç beş koyar başka bir şey yerim der. Fiyat uygun olursa bugün de böyle olsun diye sürekli döner yer. İdeal fiyat ne derseniz 9.90 olabilir. Ayrıca yemeksepeti işine girecekseniz lezzet kadar hız önemli. Alt tarafı döner 40 dakika da geldi şikayetleriyle uğraşırsınız. Son olarak öğrencilerin yoğun olduğu yakın bir yeri tercih edin.
cgrclk
Fortis Fortuna Adiuvat
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Markalaşma olarak Frango'nun çalışmalarını incelemenizi öneririm. Kaliteli hizmet veriyorlar, servisleri falan da çok güzel. Ama dönerini beğenmiyorum :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Diyarbakırda bizim evin yakìnìnda nokta döner var.Geçen sene 5 bu sene 6 tl oldu tavuk.Maaliyetlerini karşıyor demekki.Sizde 7-8 tl fiyatlarında (en azından başlangıç için) satabilirsiniz.
Codesign
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
#Security Researcher
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Dükkanı bulmak, konsepti oluşturmak, satmak bir yana restorant açacağınız semt önemli değil mi? :) Böyle bir konuya açıklık getirmeden 12 TL'ye dürüm satmak elbette kolay gelir. Topkapı gibi bir yere açacak olduğunuzu düşünelim temsili. 12 TL'ye kimse o ürünü alıp da yemez. Şirinevler desek? Birden fazla artık o mekanın sahibi haline gelmiş bilinen ustalar var yeni bir şube açıkcası pek ilgi çekmez. Seyyar satıcı bile sokaktaki dükkan sahibinden daha fazla kazanıyor. Semti bulun, açıklık getirin Hatay'dan usta da gelir, Hatay dürüm de satılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Semt Barbaros Yokuşu/Beşiktaş
thanks god
Ucube
HAKKSIZSIN!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Mutlaka Google Maps'e ekleyin firmayı ve bulunduğunuz alanda 1.sıraya çıkın (örnek : kadıköy dürümcü) isterseniz yardımcı olabilirim :) (unutmayın her şey para değil ;) )