lostyazilim
tr.link

//////

35 Mesajlar 3.503 Okunma
lstbozum
tr.link

Ariass Ariass WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Hollanda
  • Ad Soyad B** S**
  • Mesajlar 437
  • Beğeniler 14 / 58
  • Ticaret 10, (%100)
Ölü restoranlar iş yapıyor burada. Bomonti semtindeyim ben. Gerçekten ölü restoranlar deli gibi iş yapıyor. Günlük 1000 dürümden bahsediyorlar.

thanks god
wmaraci
reklam

• Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Hollanda
  • Ad Soyad B** S**
  • Mesajlar 437
  • Beğeniler 14 / 58
  • Ticaret 10, (%100)
@darknov4 İstanbul'da yaşadığım için burada açmak zorundayım.

thanks god

vergiseldestek vergiseldestek WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.04.2018
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mali Müşavir
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 109
  • Beğeniler 6 / 54
  • Ticaret 0, (%0)
Kardeşim ulas kebap in lezzetini İstanbul a tasiyabilirsen basari olur diye tahmin ediyorum ama tavuk döner i her yerde yapıyorlar... Ben ulaş kebap i mersin e istedim is yogunlugundan cok ustunde duramadim dusundugun fiyat uygundur acilista tavuk 10 da olabilir.

Bu arada ben de Hatay li degilim fakat nerdeyse her hafta gidiyorum ,daha lezzetli kebaplar da var elbet ama dürüm dedigin için ulasin lezzeti dedim

LiDYASIZ LiDYASIZ WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.07.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek learner
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 338
  • Beğeniler 134 / 186
  • Ticaret 4, (%100)
Kesinlikle tutar ihtiyaç var çünkü; lanet istanbulda kemikli martı etini iğrenç bir dürüm haline getirip hanzo çalışanlarıyla günde yüzlerce satan çakallar yerine siz satın siz kazanın hocam. 12 tl çok yalnız dürüm boyutunu düşürüp içindeki malzemeyi bol tutarak uygun fiyata satın. Benim gibi her gün dışardan yiyen birisi 12 lira dönere vereceğime üç beş koyar başka bir şey yerim der. Fiyat uygun olursa bugün de böyle olsun diye sürekli döner yer. İdeal fiyat ne derseniz 9.90 olabilir. Ayrıca yemeksepeti işine girecekseniz lezzet kadar hız önemli. Alt tarafı döner 40 dakika da geldi şikayetleriyle uğraşırsınız. Son olarak öğrencilerin yoğun olduğu yakın bir yeri tercih edin.

wmaraci
wmaraci

cgrclk cgrclk Fortis Fortuna Adiuvat Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** Ç**
  • Mesajlar 3270
  • Beğeniler 1014 / 1983
  • Ticaret 53, (%100)
Markalaşma olarak Frango'nun çalışmalarını incelemenizi öneririm. Kaliteli hizmet veriyorlar, servisleri falan da çok güzel. Ama dönerini beğenmiyorum :)
UtkuBrs Disco

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Hollanda
  • Ad Soyad B** S**
  • Mesajlar 437
  • Beğeniler 14 / 58
  • Ticaret 10, (%100)

LiDYASIZ adlı üyeden alıntı

Kesinlikle tutar ihtiyaç var çünkü; lanet istanbulda kemikli martı etini iğrenç bir dürüm haline getirip hanzo çalışanlarıyla günde yüzlerce satan çakallar yerine siz satın siz kazanın hocam. 12 tl çok yalnız dürüm boyutunu düşürüp içindeki malzemeyi bol tutarak uygun fiyata satın. Benim gibi her gün dışardan yiyen birisi 12 lira dönere vereceğime üç beş koyar başka bir şey yerim der. Fiyat uygun olursa bugün de böyle olsun diye sürekli döner yer. İdeal fiyat ne derseniz 9.90 olabilir. Ayrıca yemeksepeti işine girecekseniz lezzet kadar hız önemli. Alt tarafı döner 40 dakika da geldi şikayetleriyle uğraşırsınız. Son olarak öğrencilerin yoğun olduğu yakın bir yeri tercih edin.

Hava parası muhabbetini çözebilirsek eğer, dükkanımız Beşiktaş barbaros yokuşunda olacak.

thanks god

KeremYknd KeremYknd Global Warming Kullanıcı
  • Üyelik 03.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad K** Y**
  • Mesajlar 322
  • Beğeniler 95 / 114
  • Ticaret 0, (%0)
Diyarbakırda bizim evin yakìnìnda nokta döner var.Geçen sene 5 bu sene 6 tl oldu tavuk.Maaliyetlerini karşıyor demekki.Sizde 7-8 tl fiyatlarında (en azından başlangıç için) satabilirsiniz.

Codesign Codesign Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.08.2017
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek #Security Researcher
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 1045
  • Beğeniler 423 / 263
  • Ticaret 12, (%100)
Dükkanı bulmak, konsepti oluşturmak, satmak bir yana restorant açacağınız semt önemli değil mi? :) Böyle bir konuya açıklık getirmeden 12 TL'ye dürüm satmak elbette kolay gelir. Topkapı gibi bir yere açacak olduğunuzu düşünelim temsili. 12 TL'ye kimse o ürünü alıp da yemez. Şirinevler desek? Birden fazla artık o mekanın sahibi haline gelmiş bilinen ustalar var yeni bir şube açıkcası pek ilgi çekmez. Seyyar satıcı bile sokaktaki dükkan sahibinden daha fazla kazanıyor. Semti bulun, açıklık getirin Hatay'dan usta da gelir, Hatay dürüm de satılır.

• Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Hollanda
  • Ad Soyad B** S**
  • Mesajlar 437
  • Beğeniler 14 / 58
  • Ticaret 10, (%100)
Semt Barbaros Yokuşu/Beşiktaş

thanks god

Ucube Ucube HAKKSIZSIN! Kullanıcı
  • Üyelik 28.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 1060
  • Beğeniler 366 / 365
  • Ticaret 19, (%100)
Mutlaka Google Maps'e ekleyin firmayı ve bulunduğunuz alanda 1.sıraya çıkın (örnek : kadıköy dürümcü) isterseniz yardımcı olabilirim :) (unutmayın her şey para değil ;) )

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al