Merhabalar, uzun yıllardır aktif olan web sitem 6-7 kelime de 1.sırada iken son 2 ayda kademeli olarak bu kelimelerde 4-5 sıralara geriledi. 4k olan günlük hitimte 1k ya kadar düştü. Sitem uzun yıllardır bu kelimelerde ilk sıradaydı, domaindeki anahtar kelime de bile 4.sıraya geriledi. Yani bir sorun olduğu açık. Acaba site filtreye mi girdi, ceza mı aldı, tam olarak soru nasıl olmalı bilmiyorum ama sitemdeki sıkıntının çözümü konusunda bana yardımcı olacak bir arkadaş arıyorum.

Site düşmeye başlayınca neler yaptım?
Sitemde çok fazla adsense reklamı vardı, birçoğunu kaldırdım, şuan 3-4 reklam gösteriliyor bir sayfada. Daha önce 6-7 tane vardı.
Bu süreç te yıllardır yurt dışı lokasyonlu olan hostingi değiştirdim, Tr lokasyonda çalışıyor.
amp eklentisi kurdum, kaldırdım.
yoast eklentisi vardı, onunla ilgili son güncellemeyle ilgili sıkıntılar olduğunu öğrenince en azından bu site için yıllar sonra all in one a geçiş yaptım.

Yardımcı olabilecek arkadaşlara özel mesaj yoluyla site bilgilerini iletebilirim, hızlı iletişim için de whatstapp tan ulaşabilirsiniz. 532 585 56 32

Tekliflerinizi/yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler...