Listenin sağ tarafında bulunan Şartname sütununa tıklandığı zaman açılan pencereden bahsediyorsunuz sanırım. Javascript ile açılan ve açıldıktan sonra yüklenen popup benzeri pencereler çoğunlukla içeriğini o anda post request atarak çekiyor (ajax vb.) ve pop-up içerisine yerleştiriyor

Aynı request'i taklit ederek siz de aynı cevabı alabilir ve pencerenin içeriğini çekebilirsiniz. Tarayıcı konsolunun Network sekmesi altından atılan request'i görebilir ve benzerini atacak şekilde yazılımı hazırlayabilirsiniz. Biraz önce kontrol ettim verdiğiniz linki ve söz ettiğim şekilde çalışıyor yani gerekli şartlar sağlandıktan sonra verinin çekilmemesi için bir sebep yok ancak biraz uğraştırıcı olacaktır onu söyleyeyim.

Ekleme: Request atılırken yollanan datayı kontrol edip birebir aynısını yollamanız gerekir yoksa sunucu tarafında hata vereceği için response dönmeyebilir veya hatalı dönebilir. Request datasına ek olarak header'ların da ayarlanması gerekebilir. Session kısmını da unutmamak gerekiyor.