dogusycblt adlı üyeden alıntı

bir yandan haklısınız ama bir yandan yaklaşık kategorimde olan 100 siteyi araştırdım trafiklerine baktım 2 milyondan 500 bine kadar düşüş yaşamışlar


Yaşanan bir güncellemedeki sorundu, düzeltildi. Kötü etkilenenler yok demiyorum ki ben. Elbette var. Ancak güncelleme yaparken ne yapıyorum ben diye kontrollü ve temkinli yaklaşmazsanız bu sorunu her eklentide her temada yaşarsınız. Hata belli bir sürümdeydi millet aman ha yeni sürümü kullanma olayına çevirdi.

Hatadan etkilenen sürümler 7.0 ve 7.0.2 olarak açıklandı. Şimdi siz Yoast 7.7'den bahsediyorsunuz. Geçmiş gitmiş bir olay. Eğer 6.3'ten 7.0'a ya da 7.0.2'ye geçmeden zaten daha yeni sürüm kurduysanız ortada hiçbir sorun yok.

Sorun 6.3 sürümünden 7.0 sürümüne güncelleyen kullanıcılarla ilgili. Media ayarlarındaki "Redirect attachment URLs to the attachment itself?" seçeneğinin güncellemeden sonra ya kullanıcının tercihine göre kalması ya da "evet" olarak işaretlenmesi gerekirken güncelleme yanlışlıkla bu ayarı "hayır" olarak işaretledi.

Yani sorun bu. Tamam yükseklerden düşen birçok kişi oldu. Ancak bunu Yoast kullanma hareketine dönüştürmek acımasızca. AIO SEO da güzel bir eklenti. İsteyen tabi ki onu kullanır. Ancak şu bizim forumlardaki bir olayı şehir efsanesine dönüştürme işini yanlış buluyorum:)