Marmara Bölgesinde Ceviz Büyüklüğünde Dolu Uyarısı







Meteoroloji’den son dakika dolu uyarısı verdi. İstanbul başta olmak üzere Marmara bölgesinin bir kısmında şiddetli ve ceviz büyüklüğünde dolu yağacağı ve vatandaşların buna hazırlıklı olup önlemini almalarını bildirdi.

A

raç Sahipleri Önlemlerini Almaya Başladı


27 Temmuz 2017 geçtiğimiz yıl yine bu zamanlarda yaşanan dolu vakasında İstanbul’da yaşayan birçok vatandaşın arabası dolu sebebi ile büyük hasar görmüştü. Bu sebeple dolu uyarısı verilir verilmez herkes kapalı otoparklara akın etti. Otoparka götürmeyi düşünmeyen diğer araç sahipleri ise araçlarını doludan korumak için ellerinden gelen her türlü korumayı sağlamaya çalıştılar.

Geçen seneki gibi maddi hasar ile karşılaşmak istemeyen araç sahipleri aklınıza gelmeyecek önlemler aldılar. Alınan önlemlerin sosyal medyada paylaşılması ise oldukça komik görüntüler ortaya çıktı.

Özellikle belirtelim biz doludan yağmurdan kaçıyoruz fakat sokakta kalan hayvanlar sığınmak için yer arıyorlar. Görürsek mutlaka yardım edelim, bu ceviz büyüklüğündeki doludan onlarda çok etkilenecekler. Onları unutmayalım.

Tekirdağ’da yağmaya başlayan yağmur ve dolu önlem almayan araç sahipleri için çok büyük sorunlar yaratacak gibi görünüyor. Araç sahiplerine şimdiden geçmiş olsun dileklerimizi iletelim.



Kaynak: https://yazarbey.com/marmara-bolgesinde-ceviz-buyuklugunde-dolu-uyarisi.html